Nyirfás Julianna, az Európa-bajnok kutyagazdi

Mindazok számára, akik figyelemmel kísérik az autóversenyzést, számukra jól ismert név Nyirfás Julié. A csinos, szőke hölgy amellett, hogy Európa-bajnok lett 2014-ben, egyben egy husky gazdija is. Az interjúból többek között kiderül hogyan lett Juli bajnok és mivel eteti négylábú kedvencét.

Gratulálunk Neked! Igazán jó évet zártál.

Valóban így van. Az év utolsó ERC (Európa Rally Bajnokság) versenye döntött a bajnoki cím sorsa felől, és talán ezért is izgultunk a korzikai futam előtt úgy, mint az első bálozók.

Az 57. alkalommal megrendezett Tour de Corse méltán híres verseny, és nem véletlenül nevezik a 10000 kanyar rally-jának, aminek teljesítése nagy koncentrációt igényel pilotától, és navigátortól egyaránt. Kiválóan vizsgáztatok!

A futam szerencsésen kezdődött számunkra, ugyanis ellenfelünk a kezdetektől fogva nem tudott lépést tartani a kategória társakkal, így egyre közelebb kerültünk álmunk valóra váltásához. Technikai sportról lévén szó, fel voltunk készülve arra, hogy bármi megtörténhet egészen a céldobogóig. Az utolsó szakasz előtt mind a ketten tudtuk, hogy a következő közel 20 percben dől el, hogy ki lesz az Európa Bajnok. A több, mint 26 kilométeres gyorsasági teljesítése után a cél felé haladva, azt találgattuk vajon megnyertük-e a bajnokságot vagy sem….. Ám amikor messziről megláttuk, hogy az egész csapat boldogan ugrál a beíróban, és hüvelyk ujjukat felfelé mutatják, az örömkönnyek azonnal végiggördültek mindkettőnk arcán, és a hatalmas teher önfeledt, boldog ünneplésbe csapott át. Hatalmas álmunk vált valóra: Európa Bajnokai lettünk ismét a 2WD kategóriában. Óriási köszönet Bessenyey Zolinak a pilótámnak, aki idén is profi módon teljesített, és küzdött az utolsó pillanatig, valamint köszönet illeti az Eurosol Racing Team Hungary-t a tökéletes munkáért, autóért, és a profi csapatért. Nélkülük nem tudtuk volna teljesíteni ezt az eredményt.

Jól tudom, hogy huskyd van?

Igen. Sunny 13,5 éves szibériai husky.

Egy ilyen korú kedvenc különös figyelmet és kényeztetést igényel. Ha jól tudom egy prémium kutyatápot, a Platinumot fogyasztja Sunny. Hogyan találtál rá a Platinumra?






Nagyon kedves barátom javasolta hogy próbáljuk ki a Platinumot, mert Sunnynak sok allergiás problémája volt, és vele született szívbeteg, így mindenben próbálunk maximálisan odafigyelni arra, hogy egészségesen éljen, és étkezzen.











Mióta eteted a kutyádat ezzel a táppal?

Most már több mint fél éve csak Platinum tápot fogyaszt.

Bevált? Tapasztaltál változást Sunnyn?

Már egy hónap után látszódott rajta a változás. Sokkal fittebb lett, a korához képest mozgékonyabb, és újra elkezdett játszani más kutyákkal. Szőre fényesebb, és puhább lett, az arcán lévő allergia pedig szinte teljes mértékben eltűnt, amire eddig soha nem volt példa. Sajnos 10 éve küzdünk ezzela problémával, és a különböző kísérletezések során csak pár hétig volt tünetmentes. Most viszont hónapok óta elő sem jön az allergia. Mielőtt elkeztük a tápot adni Sunnynak, a kora miatt sokszor botladozott a hátsó lábaira, viszont ebben is pozitív változás állt be 1-2 hónap múlva, így ebből arra következtetünk, hogy lényegesen erősítette az izületeit is a Platinum.











Mit gondolsz, miben más ez a kutyatáp, mint a többi?

Nem lehet összehasonlítani más tápokkal, mert már állagából, kinézetéből, csomagolásából, és illatából is látszik, hogy egy prémium kategóriás eledelről van szó. Sunny kutyánkon látható és tapasztalható pozitív változások pedig egyértelműen a tápnak köszönhetők.

Mit mondanál, miért váltsanak a gazdik erre a tipusú kajára?

Az elmúlt években nagyon sok féle vitamint, és étrend kiegészítőt használtunk, de ilyen gyors és egyértelmű javulást egyikkel sem értünk el. Így azt gondolom, hogy ez az eledel komplexen segít a kutyáknak, hogy minden szükséges vitamint, tápanyagot, és egészségüket elősegítő adalékot megkapjanak az étkezés során.











További sok sikert! Hajrá!

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...