Saját KB bal
Saját KB jobb

Vasútállomáson hagyta kutyáját, holmiját egy bőröndbe tette

Egykori gazdája egy skóciai vasútállomáson kötötte ki és hagyta magára 3 év körüli kutyáját. A sorsára hagyott kutya mellett egy bőrönd volt, amibe a holmijai voltak belepakolva, többek között a játékai, a párnája, a tálja és némi eledelt volt bele téve – írja az érdekesvilág.hu.

A kutya vonyítására a várakozó utasok figyeltek fel. Mivel a gazdájának nyomát sem látták, az egyik utas értesítette az állatvédőket. A skót állatvédő szervezet, az SPCA vette magához az állatot. A szervezet közleményt adott ki, amelybe leírták, hogy függetlenül attól, hogy gazdája becsomagolta a kutya holmijait, súlyos hibát követett el amikor sorsára hagyta kutyáját.

A szervezet a kutya chipje alapján kiderítette, hogy shar pei keverék kutyát  Kainak hívják, és megtalálták az előző tulajdonosát is, aki elmondta, hogy 2013-ban az interneten hirdetve adtak el kutyáját valakinek. A vevő adatait azonban nem tudta megmondani. Az állatvédők a lakosság segítségét kérték a kutyát magára hagyó tulajdonos megtalálásához. “Minél előbb meg akarjuk találni a felelőst”-  mondta Stewart Taylor, a szervezet munkatársa, aki azt is elmondta, hogy a kutyának nagyon kedves természete van. Kai addig náluk marad, amíg nem találnak neki megfelelő örökbefogadó családot.

Fotó: scottishspca.org

 

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

 

Forrás: erdekesvilag.hu
Fotó: scottishspca.org

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...