Saját KB bal
Saját KB jobb

Egy éve vár a kórház előtt a hűséges kutya

A gazdi a kórházban halt meg hosszú hónapokkal ezelőtt. Masha azóta nem tágít az épülettől. Az igazgató elmondta, a hűséges négylábú, akinek a Masha nevet adták, egy éve lakik a kórház mellett, azóta, hogy gazdáját beszállították – írja a hir24.hu.

„Azt szeretnénk, ha valakinek megesne rajta a szíve és hazavinné őt” – nyilatkozta a novoszibirszki kórház vezetője, Vladimir Bespalov, a The Siberian Times című lapnak.

„Sajnos Masha gazdája nem sokkal később meghalt, így a kutya hiába várja, soha többet nem jöhet érte” – tette hozzá az igazgató, aki elmondta, a szomorú szemű tacskókeverék nem csak a betegeknek, de hozzátartózóinak is belopta magát a szívébe. „Pokrócokat, élelmet hoznak neki, de Masha egyelőre senkit sem fogadott annyira bizalmába, hogy hazamenjen vele.”

„Nem sokkal ezelőtt az egyik nővérünk próbálta őt magához venni. Hazavitte, megetette, de másnap hajnali háromra Masha már újra a kórház bejárata előtt üldögélt. Nehéz szívvel mondom, de úgy látom, ez a kutya már soha nem megy el innen” – mondta Bespalov a lapnak.

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

 

Forrás: hir24.hu
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...