Eltűnt az utas kutyája a repülőúton

Los Angelesből Floridába repült október 31-én az amerikai Frank Ramano, hogy meglátogassa a barátait. Vitte magával a csomagtérben Ty nevű kutyáját is, amely azóta nyomtalanul eltűnt. A légitársaság azt állítja, hogy a kutya kiharapta a szállítódoboz oldalát, kirohant a csomagtérből és végigfutott a felszállópályán. A Los Angeles-i repülőtér dolgozói megpróbálták befogni, de eltűnt a szemük elől – írja a Blikk.

Úgy tesz a Delta légitársaság, mintha csak egy koffert vesztettek volna el, pedig ez a kutya volt a legjobb barátom, panaszkodott a férfi az amerikai 10 News hírügynökségnek, írja a német Bild újság. Ramano hajléktalan volt, amikor egy évvel ezelőtt magához vette a hatéves ebet, de az állat kigyógyította minden bajából, és új fordulatot vett az élete.

A légitársaság azt állítja, hogy Ty kiharapta a szállítódoboz oldalát, kirohant a csomagtérből és végigfutott a felszállópályán. A Los Angeles-i repülőtér dolgozói megpróbálták befogni, de eltűnt a szemük elől.

Ramano azonban nem hiszi el a verziójukat, és nem fogadta el azt a 200 dolláros repülőjegyet sem, amelyet a Delta felajánlott neki. Soha többet nem szállok fel egyik gépükre sem, mert megbízhatatlanok, állította.

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

 

Forrás: blikk.hu

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...