Saját KB bal
Saját KB jobb

Gondoskodás felsőfokon? A válasz: VitalBite!

Íz élmény és tápanyagtartalom: ínycsiklandozó falatok a kutyusnak és a professzionális gondoskodás nyugalma a gazdinak – ezt rejti minden egyes VitalBite kutya eledel. A nemzetközi szakértők által kifejlesztett, legkorszerűbb technológiával előállított kutyatáp többet rejt magában, mint egy egyszerű száraz táp!

Minőségi eledel, minden igényt kielégítően

A VitalBite egy olyan új, minőségi eledel, amely a puha tápszemeknek és beltartalmi értékének köszönhetően a kutyusok új kedvencévé vált. A vitaminokkal és ásványi anyagokkal is dúsított termékcsalád tagjai – a piaci igényekre reagálva – kompakt (2,5kg-os) és gazdaságos (8k-os) kiszerelésben egyaránt elérhetőek, és a legkedveltebb, baromfi-zöldség és marha-zöldség ízesítésekben kaphatóak.

A termékpaletta kínálatában a kiegyensúlyozott tápanyagtartalmú jutalomfalatok is megtalálhatóak, melyek nemcsak a kutyusok legnagyobb örömét szolgálják, de hozzájárulnak egészségi állapotuk fenntartásához is.

A VitalBite Soft Stripes jutalom falatokkal az ízek fokozott élvezetét adjuk a kutyusoknak – a VitalBite Soft Stars rágcsálnivaló pedig a fogak és a fogíny erősségének és egészségének fenntartásában segíti hozzá kedvenceinket.

 

Puha falat Neki, kényeztetés Nektek!

Lehet ennél is több? A VitalBite-tal igen! Ha most a gazdi bármilyen VitalBite terméket vásárol, nemcsak kutyusát, de saját magát is kényeztetheti egy kutyabarát wellness hétvégével!

Részletek: www.vitalbite.eu

 

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...