Saját KB bal
Saját KB jobb

Országos Retriever találkozó

Zalaegerszegen a Gébárti tó strandja az idén 7. alkalommal ad otthont a már hagyományosnak számító Országos Retriever Találkozónak. Szeptember 13-án a szervezők mindenkit nagy szeretettel várnak, akár volt – van – lesz retrievere, vagy egyszerűen csak szeretné közelebbről megismerni ezt a nagyszerű fajtát. Természetesen a Találkozón nemcsak a retrieverek részvételére számítanak, bármilyen fajtájú kutyával érdemes eljönni, hiszen a jó szórakozás és a kellemes időtöltés garantált.

A rendezvény célja, hogy egy vidám, élményekben gazdag napot tölthessünk el kutyáinkkal, új ismeretségek és barátságok szövődjenek, és emellett hasznos információkkal is gazdagodjunk.

A nap folyamán számtalan játékos vetélkedőben kipróbálhatjuk magunkat és kutyáinkat, valamint lesz kifejezetten Gazdák részére megrendezett versenyszám is.

Strandolásra pedig mind a kétlábúknak, mind pedig a négylábúaknak lesz lehetőségük.

A szórakozás mellett komoly szakmai előadásokra is sor kerül. Hallhatunk majd általános állategészségügyi és betegségmegelőzéssel kapcsolatos előadást, szó kerül majd pl. a babesiaról és a szívférgességről is. 

Lesz, tombola, étel-ital, mi szem-szájnak ingere, a Találkozó emblémájával ellátott poló, no és persze ajándékok, díjak a versenyek győzteseinek.

Az Országos Retriever Találkozótól további részleteket ITT olvashatsz.

A részvétel ingyenes, de ha már tudod, hogy biztosan eljössz, regisztrálj a rendezvény honlapján, hogy e-mailben értesülhess az aktuális hírekről, infókról, és regisztrációddal segíted a szervezők munkáját is.

A rendezvény szervezői, a Göcsej Kutya Klub és a Golden Retriever Kör minden kutyást és leendő kutyást szeretettel várnak!

 

Egerszegi Krisztina

(fotók: korábbi rendezvények képei, forrás: orszagosretrievertalalkozo.weebly.com )

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...