Állati buli volt

Augusztus 20-át méltó módon, fantasztikus kutyás társasággal ünnepeltük, az Állati Fotózás rendezvényén az Állati Bulin voltunk. Az Állati Fotózás csapata betartotta az ígéretét: valóban a nyár legőrültebb, legállatibb bulija volt ez!

Délelőtt 10-11 körül az esős, szomorú idő ellenére is szép számmal gyülekeztek a gazdik és kutyusaik a délegyházi Tavirózsa Kempingnél. Müller Attila parádés műsorvezetése és Sárközi Anita énekesnő koncertje gondoskodott róla, hogy az esős idő ellenére is mindenki jól érezze magát, fantasztikusak voltak! Az Állati Fotózás által kitalált vicces versenyszámok, játékok nem különben.

Tényleg nem megszokott versenyszámok voltak, a résztvevő gazdik, a kutyusok és a nézők egyaránt jót mulattak. Délutánra még az idő is kellemesre váltott, tökéletes volt az idő a kutya szépségversenyre, a versenyszámok levezényléséhez és a tombolához a rengeteg értékes nyereménnyel (a tombolából  és a sztárlicitből befolyt összeget az Ebárvaház részére ajánlotta fel az Állati Fotózás csapata).

Kedves Beáta, Évi és Peti nagyon köszönjük, hogy részt vehettünk a rendezvényeteken, nagyon jól éreztük magunkat, és csak annyit kérnénk, hogy rendszeresítsétek az Állati Bulit! Mi biztos, hogy mindig ott leszünk!

Szuper videó-összeállítás az Állati buliról:

 

További képek az Állati Fotózás Facebook oldalán.

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...