Saját KB bal
Saját KB jobb

Ebugatta nap Velencén

2014. augusztus 10-én került megrendezésre az Ebugatta Nap Velencén, a MEOE Székesfehérvári Önálló Jogú szervezet nemzeti kutyakiállításával egyidőben, a Velencei tó partján.

A délelőtti időjárás (30 fok helyett szakadó eső fogadta a résztvevőket) kissé módosította a programunkat, így vizes kutya verseny helyett ázott kutyáink lettek, de ahogy elkezdődött a hobby és keverék kutya szépségverseny, lassan kisütött a nap is, és délután a vízparton folytattuk az Ebugatta napot.

A versenyeken, több, mint 100  kedvenc mérettette meg magát, senki sem távozott üres kézzel, hiszen minden kutyus Royal Canin ajándékot, az Állati fotózás utalványát, és az Ebugatta klubkártyát kapta ajándékba! Nálunk nincsenek helyezettek, hanem zsűrink 40 nyereményt adott át a nekik legjobban tetsző párosnak, a Royal Canin, Bayer-Kiltix, Állati fotózás és a SelBruHa Kft. jóvoltából. 
 
Nyakas Gábor nemcsak segített a helyszínen lévő ebek magatartási gondjaival kapcsolatban, hanem a vízparton is elmondta és megmutatta a gazdiknak a kutya úsztatás legfontosabb szabályait!
 
Köszönjük mindenkinek aki részt vett a programokon!  Várjuk az élménybeszámolókat, fotókat az [email protected] címre!
 
Fotók: 
Állati fotózás képek:
 
 
 
 
 
 
(kutyabarát.hu)
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...