Hű társát gyászolja Zalatnay Cini

Négy évig volt hű társa Zalatnay Cininek a napokban elhunyt Zuszka. A kutya megható körülmények között búcsúzott el a nagy állatbarát hírében álló énekesnőtől. – írja a borsonline.hu

A sors sodorta az életébe, örök szerelem lett a kapcsolatukból: Zalatnay Cini sosem tudta, meddig maradhatnak együtt, és a legrosszabbra készült, Zuszka távozása mégis megviselte őt.

– Négy évvel ezelőtt beadták hozzám néhány napra, hogy majd jönnek érte – emlékezett a hófehér szamojéd kutyára Cini. – Teltek a napok, de senki nem jött, és telefonon sem jelentkezett. Le volt égve a szőre, csikkek voltak elnyomva rajta, és már akkor is tíz év körülinek becsültük.

Csendes, nyugodt kutya volt, de nem fogadott szót nekünk. Aztán rá kellett jönnünk, miért: süket volt. Egy különleges jelnyelvet kellett elsajátítanunk, hogy megértsük egymást. A magyar vizslámmal nagyon jó barátok lettek. Régóta tudtuk, öreg, sokat pihent, feküdt. A napokban ment el. Megvárt engem, amikor hazaértem, kint feküdt, rám nézett, majd elaludt – mesélte az énekesnő a Borsnak.

Az utolsó közös fotó

Zuszka a kert végében lelt örök nyugalomra, Sári, a vizsla azonban azóta is nyughatatlan. – Azóta minden egyes lépésemet követi. Ha felállok, ugrik ő is, és egy pillanatra sem engedi, hogy magára hagyjam. Azóta a korábbi szamojédem jár hozzá látogatóba, talán így könnyebben feldolgozza majd barátja elvesztését. Az utolsó közös képünket épp egy kampányhoz készítettük el tavasszal, ez az utolsó kettejükről – mondta Cini.

 

 

(kutyabarát.hu)

 

 

Forrás: borsonline.hu

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...