Vidd Magaddal a Kedvencedet Dolgozni Nap

Egy nap az állatokkal az állatokért. Ha reggelente nehéz szívvel hagyod otthon (egyedül) a kedvencedet, akkor most itt a nagy alkalom, hogy augusztus 15-én magaddal vidd a munkahelyedre. A Vidd Magaddal a Kedvencedet Dolgozni Nap (VMKD Nap) a Zöld Zebra Egyesület új, állatbarát programja.

2014. augusztus 15-én, pénteken elvisszük magunkkal a munkahelyre a velünk élő kisállatokat: kutyát, macskát, hörcsögöt, törpenyulat, stb., és velük dolgozunk, velük töltjük a napot.

A nap folyamán a cég által korábban kiválasztott állatvédő szervezetnek adományt gyűjtünk (pénz, gyógyszerek, állateledel, takaró, stb.) és/vagy egyéb módon segítjük a gazdátlan állatok örökbeadását.

Ha kedvünk van, további kellemes programokat szervezünk erre a napra magunknak a munkahelyre.

Várjuk tehát olyan állatbarát cégek jelentkezését, akik kedvet éreznek a részvételhez! Jelentkezni a Jelentkezési Lap kitöltésével és hozzánk való visszajuttatásával lehet. Minden féle hasznos dolgot összeszedtünk egy kis információs anyagba: szervezés, programötletek, sőt egy ide vágó érdekes index cikket is belemásoltunk a mellékletbe. Ennek segítségével – ahogy szokták mondani – gyerekjáték a szervezés! 

Az esemény elérhető a Facebook-on is, kövesd itt az eseményeket!
 
 
 
 
(kutyabarát.hu)
 
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...