74. Vizsla túra – Pátkára mennek a vizslások

Újabb közös programra hívunk tehát minden vizslát a gazdájával együtt. Nem titkolt célunk, hogy a rendezvényen ne csak négylábú kedvenceinket fárasszuk le alaposan, de mi gazdik is új embereket, barátokat ismerjünk meg. Szeretnénk továbbá, ha minél több és eltérő életkorú vizsla találkozhatna egymással, elősegítve a szocializációjukat.

Várunk tehát mindenkit, akinek ilyen vagy olyan, saját vagy kölcsönkutyája, innen vagy onnan levő vizslája van, és szívesen töltene el egy vasárnapot többedmagával. Várunk minden olyan vizslát, aki nem veszekedős, így kutyaközösségbe vihető. S természetesen szeretettel várunk minden vizslabarátot és kutyakedvelő embert.

Szeretnénk segítséget nyújtani az utazásban azoknak a kutyás gazdiknak is, akiknek nincs saját vagy kölcsönautójuk. Budapestről a pátkai túra helyszínére kutyás buszjárat indítását tervezzük.

– 1 személy maximum 2 kutyával utazhat
– A gazdi gondoskodjon az ülésre teríthető takaró(k)ról a buszbelső tisztaságának megőrzése érdekében
– Póráz használata kötelező!
– Az oda- és visszaút díja együttesen 3.200 Ft/fő, mely az első felszálláskor fizetendő készpénzben abban az esetben is, ha a gazdi csak egy irányba szeretné igénybe venni az utazási szolgáltatást
– A buszra – a többi utastárs érdekében – csakis „utazáskompatibilis” (hányásra nem hajlamos) kutyák szálljanak fel
– Az autóbuszt kizárólag maximális helykihasználás esetén tudjuk indítani, amiről időben tájékoztatjuk a jelentkezőket
– A felszállás helyszíne az előregisztráció folyamán választható ki.

 

További információ és regisztráció a Vizsla Túra oldalán.

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...