A polgármester így üzen

Levideózták a kutyaszardobáló polgármestert. A kaliforniai San Marino polgármestere kellemetlen órákat él át azután, hogy levideózták, ahogy kutyaszart dob az egyik helyi lakos udvarába. Ráadásul egy olyan férfiéba, aki ellenzi egy tervezett kutyafuttató megépítését. – írja a velvet.hu

Philip Lao a kaliforniai San Marino nevű, alig tízezres kisváros lakója valószínűleg nem gondolta korábban, hogy a házához felszerelt biztonsági kamerák miatt egyszer bekerül a világ hírkeringésébe, de a dolog megtörtént azután, hogy a kamerái rögzítettek egy teljesen szürreális jelenetet.

Méghozzá azt, hogy a város polgármestere, Dennis Kneier egy zacskó kutyaszarral a kezében sétál, majd egy laza mozdulattal bedobja Lao kertjébe – írja a CBS News.

Lao ráadásul a bosszú egyértelmű jeleként értékelte a polgármester cselekedetét. A háttérben húzódik ugyanis az a történet, hogy a környéken akarnak építeni egy kutyafuttatót, ami Laonak nagyon nem tetszik, ezért tiltakozott is a megépítése ellen.

A polgármester természetesen bocsánatot kért. „Az a fajta ember vagyok, aki felveszi az utcán a szemetet. Ezt is felvettem, aztán sétáltam tovább az utcán… aztán egy pillanatnyi hülyeség miatt, vagy talán meguntam, hogy cipelem, elhelyeztem a kertjében. Hiba volt. Az pedig, hogy a cselekedetemnek, ami hangsúlyozom, a helyzet pillanatnyi rossz megítélése volt, bármi köze lenne ahhoz, hogy én mit gondolok, vagy gondolok a jövőben, vagy hogy ő mit gondol a kutyafuttatóról, az annyira távol áll a valóságtól, hogy arra szavak sincsenek” – mondta a polgármester.

 

 

(kutyabarát.hu)

 

 

Forrás: velvet.hu
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...