Csak zavar éjszaka a kutya!

Minden tizedik állattartó álmát zavarja rendszeresen négylábú kedvence – derült ki egy kutatásból. Az otthonukban valamilyen házi kedvencet tartók között végzett kutatást egy amerikai cég. Mindenre kíváncsiak voltak, ami az állattartással kapcsolatos és érdekes adatokat találtak. – olvasható az anna.hu oldalán

Százból mindössze egy tulajdonost zavart 10 évvel ezelőtt kedvence éjszaka, mára ez a szám megtízszereződött és már minden tízedik gazdi nyilatkozott úgy, hogy több-kevesebb rendszerességgel megzavarja éjszakai pihenését kedvence. Szerencsére a gazdik nem haragszanak állataikra, alig néhányan mérgekek ezért.

A legtöbben kutyát tartanak, őket szorosan követik a macskatulajdonosok, míg a harmadik leggyakoribb háziállat valamilyen madárféleség, általában énekesmadár. A tulajdonosok 42%-a több, mint egy kisállatot van otthonában.

A legtöbb tulajdonos bár megpróbálta, nem sikerült megakadályoznia, hogy kedvence az éjszakát az ágyában töltse – háromból ketten idővel megosztották kutyusukkal, vagy macskájukkal ágyukat.

(Sajnos a forrásoldalon nem találtunk hivatkozást arra az oldalra, mely a kutatást is részletesen bemutatná, így nem tudjuk a fentieket hivatalosan is igazolni. Tehát mi továbbra is, ha kell, egy légtérben alszunk négylábú kedvenceinkkel!)

Nos, kedves Kutyabarátok, mi a véleményetek? 🙂

 

 

(kutyabarát.hu)

 

 

Forrás: anna.hu
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...