Kutyamentők a képernyőn

Meghatottan nézzük azokat a képsorokat, amikor egy mentőkutya élő embert talál egy földrengés romjai között, vagy áss ki a lavina alól. De néha a kutyusoknak is szükségük lehet az emberek beavatkozására. Erről szól az Animal Planet kedden induló új sorozata. – írja a tv24.hu

A brit háztartások negyedében van kutya, így joggal mondhatjuk, hogy az eb a britek kedvenc háziállata… de nem mindenütt bánnak ennek megfelelően vele. Az Animal Planet új sorozatának hősei, a királyi állatvédő társaság munkatársai gyanús esetekről szóló bejelentéseket vizsgálnak. Akkor riasztják őket, amikor fennáll a veszélye, hogy az ember legjobb barátja nem részesül megfelelő elbánásban.

Az ügynökök gyakran borzalmas körülmények közt találnak elhanyagolt állatokat, és a gazdik nem mindig örülnek a látogatásuknak. A sorozatban látott történetek reményt adnak, hogy véget vethetünk a tudatos emberi kegyetlenségnek. Az első epizód egy megdöbbentő esetet dolgoz fel: Manchesterben a társaság a rendőrséggel és a szakhatósággal összefogva razziát tart egy farmon, amelyen valószínűleg illegális kutyatenyészetet működtetnek.

 

 

(kutyabarát.hu)

 

 

Forrás: tv.hir24.hu

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...