Saját KB bal
Saját KB jobb

Már egyre több kutyafuttatóban található Futietikett

Ha új vagy a futiban, vagy nem tudod, milyen szabályokat illik itt betartani, netán Te ismered az illemet, de másoknak mindig magyaráznod kell? A megoldás a Futietikett!

A Kutyológia – városi kutyázás felsőfokon és a Kutyabarát.hu közös programja keretében szeretnénk eljuttatni a városi kutyafuttatók közönségéhez Futietikett leírásunkat, amely minden -eddig íratlan- szabályt tartalmaz a kutyafuttatók használatát illetően.

A két közösség a felelős állattartás mellett teszi le a voksát. A városi kutyázás nem egyszerű sem a gazdiknak sem a kutyáknak (tapasztalatból tudjuk), azonban bizonyos szabályok betartásával megkönnyíthetjük magunk, és mások helyzetét. A kutyafuttató ismert terep mindenki számára, de talán kevesen tudják, hogy milyen szabályokat is illik itt betartani. Ebben szeretne a kutyológia és a kutyabarát.hu segítséget nyújtani.

Nálatok is szükség lenne rá?

Most csupán a gyártási költség fejében tudunk Nektek adni, ami 2.000 Ft, ingyenes budapesti átvétellel vagy plusz postaköltséggel. Írj nekünk a [email protected] vagy a [email protected], és pár napon belül saját Futietikettje lesz a futidnak!

Budapesten már 4 helyen találkozhattok a Futietikettel:

XIII. kerület, Szent István téri kutyafuttató (infó)

XIII. kerület, Kassák parki kutyafuttató (infó)

VII. kerület, Klauzál téri kutyafuttató (infó)

VII. kerület, Almássy téri kutyafuttató


Vidéken is már három városban található Futietikett, hamarosan azokról is beszámolunk.

 

 

(kutyabarát.hu)

 

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...