A kutya tartotta melegen az elkóborolt kisfiút

Miközben a párost több mint 200-an keresték égre-földre, a három éves Cooper egy pillanatra sem tágította gazdája mellől. – írja a hir24.hu

Az Észak-Dakotában élő család első gyermeke, a szintén hároméves Carson aznap egész délután az udvaron játszott. Édesanyja elmondása szerint hol a homokozóban látta, hol pedig négylábú kedvencükkel, Cooperrel. „Este fél nyolckor lettem figyelmes arra, hogy már rég hallottam a hangját, ezért kimentem az udvarra.” És ekkor jött a sokk. Az édesanya ugyanis, hiába kereste, nem találta gyermekét.

„Miután kétségbeesetten végigrohantam a farmot, és minden létező négyzetcentimétert átkutattam, szóltam a férjemnek, hogy Carson eltűnt. Az apa egy percig se késlekedett tovább, azonnal értesítette a rendőrséget, akik a Valley News Live szerint nem sokkal később 200 önkéntessel indultak a kisfiú után.

A keresést az önkéntesek mellett kutyák és egy kisrepülő is segítette, ennek ellenére sokáig nem bukkantak a „szökevények” nyomára. Hajnali kettőkor a kutatás vezetői elkezdték hazaküldeni a résztvevőket, mert egyre nagyobb volt a valószínűsége, hogy az idő rosszra fordul, és hamarosan szakadni kezd az eső. Körülbelül ez időtájt, az egyik önkéntes egy közeli domb tetejére világítva kiszúrta Cooper aranysárga bundáját. A megmaradt csapat azonnal odament, és ott találták nemcsak a kutyát, de mellette a megriadt gyermeket is.

„Elszakadt a nadrágja és a dzsekije, a cipője teljesen összepiszkolódott, de szerencsére nagy baja nincs. Az orvos, aki megvizsgálta azt mondta, a kutyának köszönhető, hogy a kicsi nem hűlt ki, mert amikor mellé bújt, a saját testével melegítette” – emlékszik vissza az édesanya.

 

 

(kutyabarát.hu)

 

 

Forrás: hir24.hu

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...