Saját KB bal
Saját KB jobb

1000 dolláros borravalóval mentette meg a kutyát

A New Jersey-i Clintonban lévő Holiday Inn-ben pincérkedő Christina Summitt-nek esélye sem volt kifizetni kutyája 2700 dolláros állatorvosi számláját, de szerencséjére olyan vendégekkel akadt össze, akik tudtak neki segíteni. A nő egy barátságos párral elegyedett beszélgetésbe felszolgálás közben, akik megkérdezték, van-e kutyája, mert egy mancs-tetoválás van a karján. – írja a velvet.hu

A 3 gyereket nevelő és 3 munkahelyen dolgozó Summitt erre elmesélte, hogy egy örökbefogadott keverék kutyája van, Tucker, aki épp egy életmenő műtéten esik át, mert lenyelt egy műanyag labdát, de fogalma sincs, miből fizeti majd ki a 2700 dolláros számlát. A pár távozáskor a 80 dolláros fogyasztásra adott 1000 dollárnyi borravalót: Summitt azt hitte, az egész egy rossz vicc, és meg is kérdezte a vendégeket, hogy komolyan gondolják-e az összeget, de ők azt válaszolták, igen, és imádkoznak Tuckerért.

A hotel vezetője, Michelle Satanik azért ellenőrizte a férfit, hogy van-e fedezet a gáláns gesztus mögött, mint mondta, van és úgy tűnik, az illető gyakran adakozik ilyen módon. Tucker már otthon lábadozik. Története először a Why Bartenders and Servers Hate People című Facebook oldalon terjedt el, de Christina Summitt oldalán is talál képeket a kutyáról.

  

 

 

(kutyabarát.hu)

 

 

Forrás: velvet.hu
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...