Tésztával a mentett, sérült kutyákért

A Noé Állatotthon a tészta gyorsétterem támogatásával is fejlődhet. A Pasta Manufaktura az első tészta gyorsétterem idehaza. Tulajdonosai maguk is tevékenyek civil szerveződésekben, így került sor a Noé Állatotthon és a Magyar Kerékpárosklub pénzügyi és kommunikációs támogatására.

A támogatási rendszernek egyszerűségében rejlik az ereje. Minden megvásárolt főétel után 5 Ft-ot juttatott a Pasta Manufaktura a két kiválasztott szervezetnek úgy, hogy a Vendégek döntötték el egy szavazókoronggal, melyiküknek mennyi jusson. Itt olvashat bővebben erről.

Most véget ért egy gyűjtési időszak, a Noé Állatotthonnak átadásra került az összegyűjtött és a gyorsétterem tulajdonosai által kiegészített összeg. Schneider Kinga kommunikációs vezető érkezett az átadásra, stílszerűen Árnyékkal, örökbe fogadott kutyájával. Bővebben itt olvashat a projektről.

„Úgy látjuk sikerült egy jó folyamatot elindítanunk és bízunk benne, hogy mind az étteremben, mind online/offline felületeken sikerül minél szélesebb körben megismertetni a szervezet munkáját.” – volt Kinga és az ügyvezető beszélgetésének konklúziója.

  

A Pasta Manufaktura folytatja az elindított támogatási rendszert, a Magyar Kerékpárosklubnak is átadta a korábbi gyűjtést és már a BETON, illetve a Messzelátó Egyesület projektjei mellé állt oda.

 

Pasta Manufaktura

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...