Ők az Állati Fotózás

Mitől válik valaki kutyafotóssá? Lehull a lepel az Állati Fotózásról, ismerd meg őket, tudd meg hogyan lettek ők a kutyák érdekes, vicces, komoly és más-más egyedileg elkapott pillanatainak megörökítői.

Volt 2 gyönyörű hű társam, akik sajnos már a szivárványon túl kergetik egymást. Túl sok kép nem maradt meg róluk, amit a mai napig nagyon bánok. Persze, itt vannak a gondolataimban, amit senki nem vehet el tőlem, de mégis milyen jó lenne elővenni a fotókat és csodálni őket… Innen hát az ötlet, hogy dolgozzunk állatokkal, alkossunk maradandót, adjunk egy élményt nekik is és a gazdiknak is. Kósza ötlet volt, majd nemsokára megjelent az álmomban is, innentől kezdve tudom, hogy meg kell csinálni az Állati Fotózást. (Pro)

Először Tamara csatlakozott hozzánk, majd pár hónap múlva kivált a csapatból. Utána jött Péter, a “kétgyermekes” apuka, a kreatív, jófej fotós. Azóta együtt boldogítjuk egymást, no meg persze a hozzánk érkezőket is. :)) Jó érzés egy olyan sráccal dolgozni, aki szintén odavan az állatokért,  a munka megszállottja és még kreatív is.

Csapatunkat erősíti még Évi, aki a szervezésben veszi ki a részét. Imád jönni-menni, beszélni, szervezni.

Elsődleges célunk, hogy maradandót alkossunk, örömet szerezzünk a gazdiknak és a kutyáknak. Hiszen ki ne szeretné örökre megőrizni a szeretett kedvenc legjobb pillanatait, erre pedig a legjobb módszer, ha profikra bízza magát az ember, ugye?

Mi, azaz a Állati Fotózás csapata arra törekszünk, hogy a kedvencekről készült képek természetességet sugározzanak, és a kutyák személyisége visszaköszönjön a fotókról. Az állatokra nem erőltetünk rá semmit, ahogy a gazdikra sem – minden úgy zajlik, ahogy kutyának és gazdinak a legjobb. Ami pedig az árakat illeti, azokat úgy szabtuk, hogy bárkinek elérhető legyen. A fotózások műteremben, és igény szerint szabadtéren is zajlanak, aki pedig arra vágyik, hogy közös képek készüljenek róla és kedvencéről, természetesen erre is van lehetőség.

 

 

(kutyabarát.hu)

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...