Saját KB bal
Saját KB jobb

Kutyás nap a Just ART CAFÉ-ban

A városközpontban található kávézó létrehozásakor az volt a cél, hogy egy olyan hely szülessen, amely rohanó világunkban egy kis felfrissülést, megnyugvást nyújt Budapest forgatagában, a hazai és külföldi vendégeknek egyaránt. Az év elején nyílt kávézó kivételes figyelmet fordít a kutyásokra, ezért is hirdették meg „kutyás napjukat”.

A Just ART CAFÉ egy olyan hangulatos, csendes hely, ahol a betérők nyugalmat és harmóniát találnak, és ahol társaságukkal egy jó hangulatú beszélgetést folytathatnak. A tulajdonosok szeretnék, ha a kávézó néhány hónap múlva meghatározó kultúrközponttá válna.

A célközönség széles, hiszen a fiataloktól egészen az idősebb korosztályig mindenki megtalálja a bensőséges hangulatot a közvetlen, baráti légkörben. A jó hangulat megalapozozásához kávékülönlegességeket és pikáns koktélokat ajánlanak, továbbá lehetőséget biztosítanak ingyenes internet használatra is. Kifejezetten alkalmas a kávézó születésnapi, névnapi találkozókra, egyéb rendezvényekre, ahol egy különteremben – akár zártkörűen is – lehetőség van megünnepelni a felejthetetlen pillanatokat. 

Az elkövetkezendő hónapokban rengeteg akció várja a vendégeket, továbbá könyveket, CD-ket ajándékoznak azok számára, akik meglátogatják a kávézót. Emellett fontos megjegyezni, hogy a hely kutyabarát, itt nemcsak a kutya gazdája, hanem a kutya is jól érezheti magát. 


 
Mindekit szerettel várnak!  
 
Just ART CAFÉ
Budapest, VI. Andrássy út 54.
(Andrássy–Eötvös u. sarok), bejárat az Eötvös utcáról

Nyitva tartás: K–V: 12–22h (hétfő szünnap)

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...