Miért jön be a nőknek, ha kutyád van?

A Marley és én című nagysikerű könyv szerzője elárulja, hogyan lehet segítségedre a nőknél az ember legjobb barátja. A cikk elsősorban talán a pasiknak szól, ami a Men's Health oldalán jelent meg.

Ha a csajozásról volt szó, akkor mindig én voltam a láthatatlan ember. Korai kamaszkoromtól kezdve az ellenkező neműek lazán átnéztek rajtam és azokat preferálták, akik izmosabbak, magasabbak, helyesebbek voltak a négyszögletes állukkal. Még a feleségem is átnézett rajtam először. Én voltam az irodai szárazbarát, akinek a pasijáról panaszkodott.

Aztán megírtam a könyvemet ahol elmeséltem, milyen az élet a kutyámmal. Hirtelen mindenki észrevett. Az új érdeklődés, amit a nők mutattak irányomba minden bizonnyal a könyvem sikerének volt köszönhető.

Aztán ahogy egyre több helyen megfordultam az országban, rájöttem, hogy nem az eladott könyvek példányszámának köszönhetem a hirtelen jött érdeklődést. Sokkal inkább a férfi és kutyája közti kapcsolat volt az, ami felkeltette a nők érdeklődését. Nekem meg persze azok keltették fel, akik engem mindig legutoljára vettek észre: a népszerű, gyönyörű, szexi nők.

 
John Grogan

Városról városra járva, folyamatosan odajöttek hozzám és miután megérintették a karomat, feltették a kérdést: „Valóban nagyon szeretted a kutyádat, igaz?” vagy „Remek páros voltatok együtt, nem de?”. San Fransisco külvárosában, egy huszonéves teniszszoknyás, teniszpólós hölgy Giants sapkával (nagyon tuti outfit volt, az már biztos) odajött hozzám a Starbucksban, mikor éppen a sorban álldogáltam. „Imádtam, ahogy odavoltál a kutyádért!” – mondta, majd megkérdezte egy rövidke szünet után, hogy meghívhat-e egy kávéra.

A Barnes & Noble könyvesboltban éppen a dedikálást fejeztem be, amikor is egy táncosnő kinézetű ott dolgozó lány, nevezetesen Julie, megmutatta a kutyájáról készült képeit és elmondta, hogy leírhatatlanul szereti a kedvencét. „Tudom, hogy te megérted. Megölelhetlek?” – tette fel a váratlan kérdést.

Ahogy mesélem a feleségemnek ezeket a történeteket, ő mindig csak ennyit mond nevetve: „Te tudod…”. Egyáltalán nem aggódik. Tudja, hogy ez a felhajtás nem rólam szól, hanem a kutyámról és arról, amit ez a nők felé közvetít. A férfi, aki képes szeretni az ebét, és az viszont ragaszkodni ő hozzá minden bizonnyal egy becsületes és szeretnivaló őszinte ember, akiben a kemény külső alatt egy érző szívet rejlik, prózaian megfogalmazva. Felejtsd el az internetes társkeresőket. Az elmúlt 18 hónapban megismert nők nagy részét más indított be: a négylábú kedvenceink társasága.

Egyre azonban nagyon vigyázz! Ne próbáld meg tettetni a dolgot. A kutya nem egy eszköz, nem egy csajmágnes, egy barom egy kiskutyával az oldalán csak még nagyobb marhának tűnik majd.

A többiek számára a képlet világos. A kutyád nem fogja megnyerni neked a nőket a parkban, de lehet, hogy mosolyra deríti őket és levetkőzik a gátlásaik egy részét. És ez barátaim, mindenképpen egy nagyon jó kezdés.

 

 

(kutyabarát.hu)

 

 

Forrás: menshealth.hu
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...