Saját KB bal
Saját KB jobb

Kutyanevelés a csillagok állása szerint

A kutyatartók többségének meggyűlt már a baja kedvenc négylábúja akaratosságával, csínytevéseivel. A harmonikus együttélés érdekében a világon egyedülálló programot alkotott egy magyar páros: a Kutya-Gazda Asztrotréning a kutyusok születési képletei alapján rengeteg hasznos tanáccsal látja el a gazdikat. – írja a blikk.hu

A módszer lényege, hogy akárcsak mi, emberek, az ebek is eltérő karakterűek lehetnek, annak függvényében, mikor születtek. Rossz kutya nem létezik, csak nem megfelelő nevelés. Egy állatot jól szo­cia­lizálni azonban nem egyszerű feladat.

A  születési időpont alapján kedvencünknél is fel lehet állítani az egyéni horoszkópot, amelyből kiolvasható, milyen erősségei, gyengeségei vannak az egyednek. Arra is választ ad a képlet, hogy milyen életút irányába érdemes terelni kedvencünket  – állítja Sziebig Tímea asztro-numerológus. – Lesz-e belőle például jó őrző-védő, illetve milyen nevelési irányok, jutalmazási módok a legmegfelelőbbek a számára. Fontos a megfelelő energetikájú név kiválasztása is. Persze ez még mind kevés ahhoz, hogy a kedvencünkkel kiegyensúlyozott kapcsolatunk legyen. Elengedhetetlen, hogy a nevelési módszereket a kutya és a gazdi karakteréhez mérten válasszuk meg.

–  Amióta a bolygóállások és a név energiája alapján kapott információk figyelembevételével dolgozom, egyedibbé tudom tenni az adott kutya-gazdi párosra vonatkozó nevelési tanácsaimat – mondja Kovács László, aki már több mint húszéves tapasztalattal rendelkezik a témában. Nem elég szeretni a kutyánkat! Ismerni kell a benne rejlő lehetőségeket, tisztában kell lenni a vele való kapcsolatunk kulcspontjaival, és elsajátítani a számára megfelelő és saját személyiségünkhöz illő nevelési módszereket.

VB-információ

 

 

(kutyabarát.hu)

 

 

Forrás: blikk.hu
Fotó:billyoungphoto.com
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...