Állítás állatoknak. Kutyák a hagyományos családállításban.

Miért fordulhat elő, hogy egy nyugodt, békés kutya hirtelen arcon harap valakit? Hogyan lehet rendet tenni egy falkában, ha a kutyák külön, külön mind szófogadóak, ám egymást nem állhatják, bántják? Milyen állatot válassz magadnak?

Netán hivatásszerűen foglalkozol állatokkal, és olyan problémáid akadnak, amelyek háttérfolyamatait szívesen felderítenéd? Örökbe fogadnál kutyát vagy macskát, és nehezen döntesz a jelöltekről? Beteg lett a kedvenced, és szeretnél a leghatékonyabban segíteni neki?  

Csak néhány kérdés a sok közül, amelyekre a segítségünkkel választ találhatsz. Ez a csoport több szempontból is különleges. Hiszen a „klienseink” nem emberek, hanem olyan házi kedvencek és haszonállatok, „akik” a viselkedésükkel üzennek, ám ezeket a jelzéseket olykor nagyon nehéz dekódolni. 

 

Azt folyamatosan teszteljük, hogy a kutyáink milyen sokat hozzátehetnek a hagyományos családállításokhoz. Blog: A tanácsadó kutya 

Így jutott eszünkbe, hogy ha például cégek üzleti lehetőségeit, politikai döntések hatásait, és bírósági perek legfontosabb szempontjait is le tudjuk modellezni ezzel a módszerrel, akkor az állatok testében, lelkében zajló folyamatok pláne megmutathatók rendszerállítással.

Kipróbáltuk, működik, így most nektek is szeretnénk megmutatni, milyen sokat segíthetünk íly módon kutyáknak, macskáknak, madaraknak, lovaknak, és így tovább…

Az állatot nem kell elhoznod magaddal 🙂

A részvételnek van díja: a segítők 3000 forintot, a témával dolgozók hatezret fizetnek.

Ezt az összeget mi – (Ifj.)  Csurgó Sándor és Féderer Ágnes – minden alkalommal, teljes egészében felajánljuk a NOÉ Boxer (klikk a következő szóra) fajtamentőknek.

A csoport helyszíne: XII. Böszörményi út 16/b. 18-as kapucsengő

A klubest 17 órakor kezdődik és 20/21 óraig tart. (Aki nem tud kezdésre jönni, nyugodtan csatlakozhat később is, amikor odaér…)

Jelentkezni itt lehet: [email protected]

Telefon: 06-20-219-46-36

 

 

(kutyabarát.hu)

 

 
Forrás: rendszerakademia.hu
Fotó: Szekér Klára
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...