Karácsonykor lopták el Laisz András kutyáját, végre megtalálták!

Az M6-oson majdnem balesetet okozott egy kutya, innét került a szekszárdi állatmenhelyre. Kiderült, hogy a sztrádán befogott, Európa-győztes brazil masztiff ebet Lajsz Andrástól lopták el.

Nem utolsó sorban a rendőrség nagyon pozitív hozzáállásának köszönhetően, hogy egy gazdi és kutyája számára a szomorú kezdet után boldogan végződött a karácsony. December 26-án a ritka és értékes Fila Brasiliero, másnéven brazil masztiff kutya bukkant fel az M6-os autópályán Tolna közelében. Az állat láthatóan zavarodottan, a forgalommal szemben haladt, és akár komoly balesetet is okozhatott volna. Négy rendőrautó kísérte-terelte az ebet, majd amikor a szekszárdi állatmenhely munkatársai a helyszínre érkeztek, részlegesen lezárták az autópályát, hogy be tudják fogni a kutyát.

Fiáth Szilviától, az állatmenhelyet működtető alapítvány elnökétől megtudtuk, a megmentett kutya képét feltették a népszerű közösségi oldalra, és ennek köszönhetően felismerte az állatot az egyik zenés televízióból közismert Lajsz András, Magyarország mixerkirálya, akitől karácsony első napján lopták el Európa-győztes kutyáját.

A menhely munkatársai és önkéntesei óriási boldogságnak lehettek szemtanúi, amikor kutya és gazdája a sok viszontagság után egymásra talált.


Az öröm pillanatai

Laisz Anrás és a kölyök brazil masztiff

Laisz András étterme természetesen kutyabarát:

L.A. Bodegita Étterem és Bár

 

 

(kutyabarát.hu)

 

 

Forrás: teol.hu
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...