Saját KB bal
Saját KB jobb

Félmilliós kutyát vesz Voksán Virág

Voksán Virág több százezer forintért vásárol magának kiskutyát! A szexi lemezlovas egy extra mini pomerániai törpespiccet nézett ki magának, amely ugyan valóban nagyon aranyos, de egy vagyonba kerül.

Ha megbízható, minőségi kennelből vásárolja a leendő gazdi, akkor a kiskutya ára négyszázötvenezer forinttól kezdődik, de a határ a csillagos ég, akár milliós nagyságrendig is mozoghat. – írja a Blikk.

A Flower néven ismertté vált dj.-nek már van egy házi kedvence, azonban úgy döntött, szeretne mellé egy társat. Azt sem bánja, ha ezért mélyen a zsebébe kell nyúlnia, mindenképp olyan kutyát szeretne, amilyet kinézett.

Az Egyesült Államokban nagy divat ez a fajta, számos hírességnek ilyen kutyája van. Nekem is nagyon megtetszett, bár tudom, hogy nem olcsó. Itthon a minőségi kennelből származó kiskutyák több százezer forintba kerülnek, de például a tengerentúlon kétmillió forintnak megfelelő dollárért is árulják – kezdte Virág, aki annyira belelkesült a törpespitzre, hogy el is látogatott egy tenyésztőhöz.

Annyira cukik az extra mini pomerániai törpespiccek, hogy azonnal beléjük szerettem. Szerintem a mostani kutyámmal, Raffyval, aki egy bolognese, jól kijönnek majd, és amíg én dolgozom, legalább nem unatkoznak. Már régóta gondolkoztam rajta, hogy jó lenne még egy kiskutya, és úgy érzem, ennek most jött el az ideje. A karácsony éppen ideális alkalom, hiszen így legalább olyan ajándékkal lepem meg magamat, amely hosszú éveken át boldoggá tesz – mondta a Blikknek Virág.

Megkérdeztünk egy profi tenyésztőt, mitől függ egy ilyen fajta ára.

Az extra mini pomerániai törpespicc egy exkluzív fajta, Magyarországon mindössze öt tenyésztő van, aki minőségi kutyákkal foglalkozik. Az áruk több tényezőtől is függ, de a fiúk körülbelül ezerötszáz euróba, azaz közel négyszázötvenezer forintba, míg a lányok kétezer-ötszáz euróba, vagyis majdnem hétszázötvenezer forintba kerülnek – mondta a Blikknek egy tenyésztő.

Nem csoda, hogy ilyen árak mellett többnyire olyan hollywoodi sztárok tartanak törpespiccet, mint például Paris Hilton, Ozzy Osbourne vagy Blake Lively, akik közé nagy valószínűséggel Voksán Virág is beáll, már ami a kutyatartást illeti.

Kiss Tímea – Blikk

 

 

(kutyabarát.hu)

 

 

Forrás és képek: blikk.hu
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...