Saját KB bal
Saját KB jobb

Művészek az árva és sérült kutyákért

Árva és sérült kutyákért kampányolnak ebben az évben is a Vigyél Haza Alapítvány naptárának lapjain azok a művészek, akik arcukkal szeretnék népszerűsíteni a menhelyeken élő állatok örökbefogadását.

A naptárban szereplő valamennyi művész térítésmentesen állt modellt az Illatos úti Állategészségügyi Szolgálat telepén élő kutyákat népszerűsítő kampányhoz – adta hírül az alapítvány közleménye.

A kiadvány lapjain a gazdára váró állatok mellett Für Anikó, Harcsa Veronika, Horgas Eszter, Kecskés Karina, Keveházy Kriszta, Radics Gigi, Alföldi Róbert, Csík János, Kamarás Iván, Thuróczy Szabolcs, Novák Péter és Szabó Győző szerepel.

 

A naptárban látható állatokat az alapítvány korábban az Illatos útról mentette, néhányat a közelmúltban adtak örökbe vagy ideiglenes befogadóiknál várják még mindig végleges gazdájukat.

A kiadványok eladásából származó bevételt az árva és sérült kutyák gyógyíttatására fordítják.

 

A naptár megjelenését kísérő kampány keretében az Illatos úti Állategészségügyi Szolgálat telepén december 8-án örökbeadó napot szerveznek, a befogadható állatokat az alábbi címen lehet megtekinteni.

Az Illatos úti ebtelepre évente több mint 3000 közterületen befogott vagy leadott kutya kerül, pedig összesen 94 férőhely áll rendelkezésre. A Vigyél Haza Alapítvány küldetése, hogy önkéntes munkájával javítsa az állatok életkörülményeit, elősegítse gyógyulásukat, és növelje örökbefogadásuk esélyeit.

 

(kutyabarát.hu)

 

 

Forrás: MTI
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...