Guinness rekord kísérlet az Állatok Világnapján

A Magyar Állatvédő és Természetbarát Szövetség az idén 21. alkalommal rendezi meg hagyományos felvonulását az Állatok Világnapja alkalmából.
Időpont: 2013.október 6-án, vasárnap 9.00h
Helyszín: V. kerület, Bazilika melletti parkolóban
 
A felvonulás a szokásos útvonalon tart a Hősök teréig az Andrássy úton végig haladva. A felvonulásra mindenféle állatot lehet hozni, ami kötőféken, pórázon vezethető!
 
Guinness rekord kísérlet
 
Ez idei felvonulás kicsit más lesz mint az eddigi, szeretnénk emlékezetessé tenni ezt a napot és megrendezzük az örökbefogadott kutyák találkozóját. Sok-sok örökbefogadott állatot várunk. Reméljük elérjük az 1000 vagy nagyobb létszámot, és ezzel az eredménnyel rekorderekké válunk. Kérjük mindenki hozza magával az oltási igazolványt és az örökbefogadási nyilatkozatot.
 
A rendezvény támogatója a Fővárosi Állat- és Növénykert és a MARS Hungária Bt
 
A felvonulást rossz idő esetén is megtartjuk!

Várunk mindenkit szeretettel!

 

1. A rekord-kísérletre jelentkező gazdik és kutyáik regisztrációja a gyülekezési helyen történik, a Bazilika melletti parkolóban. Itt karszalaggal ellátott önkéntesek felvezetik a jelentkezők saját nevét, a kutyák nevét és ellenőrzik a hozott igazolások at, úgy mint az örökbefogadási papírt, vagy /és oltási könyvet.
2.A jelentkezők levehetetlen, számozott karszalagot kapnak, melynek számát az önkéntesek felvezetik a hitelesített regisztrációs ívekre.
3. A jelentkezők ezt követően részt vesznek a felvonuláson, amely 11-12 óra között zajlik, a Hősök teréig.
4. A Hősök terén a kutyák és gazdijaik egy tömeget alkotnak, nem széledhetnek szét. A rekordkísérletről fotós dokumentációt kell készíteni, ezért a kutyáknak a hangosbemondó által jelzett időben a gazdik mellett kell állni, vagy ülni. 3 percig, melynek leteltét szintén jelezni fogjuk.
5. A 3 perc alatt kell regisztrálni és dokumentálni az összegyűlt tömeget. A oldalról és felülről készülő videók alapján tudjuk tanúsítani, hogy a jelentkezők részt vettek a kísérletben.
 
Sikeres kísérlet esetén az angol Guiness Rekord Társaság hitelesíti a rekordot.
Kérünk minden jelentkezőt, hogy vegye komolyan és tartsa be a kért szempontokat!
Köszönettel:
Rendezők

 

(kutyabarát.hu)

 

 

Forrás: Magyar Állatvédő és Természetbarát Szövetség
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...