Így old kereket a zárt lakásból egy kétségbeesett kutya

A négylábú Houdinit állítólag képtelenség a lakásban tartani. Mielőtt még mélyebben beleássuk magunkat a szorongó kölyökkutya, Bandit történetébe, nézzük meg azt a videót róla, ami kedd óta 640 ezres látogatottságot ért el.

 

 

Most bizonyára feldúltak és arra gondolnak, „hogy lehet egy gazdi ilyen önző és kegyetlen” a saját kutyájával. Ám mielőtt a sárga földig lehordják, gyorsan elmondjuk, Bandit tényleg nem könnyű eset. A kutyus ugyanis igen komoly szeparációs szorongástól szenved, és mikor gazdija egyedül hagyja rombol. De úgy, hogy abba rendszerint ő is megsérül: megvágja, megsérti magát és hasonlók.

A videót a YouTube-ra töltő Andrew Holzberger (a gazdi barátja), azt is elmondta, hogy a gazdi épp a kutya testi épsége miatt zárta a konyhába, ahol már semmi olyasmi nem volt elől, amivel kárt tehetett volna magában. Csakhogy azután, hogy a konyhába zárta, Bandit gazdája minden nap arra ért haza, hogy kutyája az utcán szaladgál. Nem értette, hogy oldhat kereket egy lezárt helyiségből, ezért felvette mi zajlik a konyhában a távollétében.

 

 

Forrás: hir24

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...