Saját KB bal
Saját KB jobb

Megtaláltuk álomirodánkat

Sokat gondolkoztunk azon, hogy hol legyen a kutyabarát.hu bázisa. Egy olyan helyet kerestünk, ami nyilvánvalóan kutyabarát. Ezúton jelentjük, megtaláltuk álomirodánkat!

A legfőbb szemponton kívül fontos volt számunkra, hogy egy közösség részeként dolgozhassunk, olyan emberek társaságában, akik szintén kutyabarátok. Sajnos jelenleg elég kevés ilyen irodaház van Magyarországon.

Nagyon örültünk, amikor tudomást szereztünk a február elején megnyitott KUBIK közösségi irodáról. Rögtön az első látogatásunk után tudtuk, hogy itt szeretnénk megvalósítani főhadiszállásunkat. Költözésünk kapcsán vetődött fel az ötlet, hogy készítünk egy fotósorozatot, amely felhívja a figyelmet arra, hogy a kutya a mindennapjainkban is társunk, így akár a munkában is velünk lehet, ha azt az adott munkakör megengedi.

Korábban már több cikket is megosztottunk, amelyek bemutatják a kutyák jótékony hatását a munkahelyeken dolgozókra. Gondoljunk csak a stresszoldó képességükre, de már az is kedvezően hathat ránk, ha kb. 20 percre „kikényszerít” minket a szabadba, egy rövid sétára. Vannak országok, ahol külön szervezett programok keretén belül kutyákat visznek munkahelyekre, hogy a dolgozók kizökkenhessenek a feszült munka adta stresszhelyzetekből. A kutyák nyugtató jelenlétének köszönhetően az emberek könnyeben dolgozzák fel a munkahelyi feszültségeket.

Szeretnénk, ha hazánkban is a munkaadók -ahol lehet- felfigyelnének erre a kezdeményezésre, mi állítjuk, hogy a kutyák jelenléte a munkahelyen nagyban javítja a munkahelyi morált, oldja a feszültségeket, és közös programokra motivál.

Költözésünk apropójaként partnerünkkel, az Állati Fotózással egy fotósorozatot készítettünk új munkahelyünkön, ahol természetesen a kutyák a főszereplők!

 

 

(kutyabarát.hu)

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...