Saját KB bal
Saját KB jobb

Élete végéig ingyen kapja a sajtburgert az étteremből a halálos beteg kutya

Cody-nak már csak pár hónapja lehet hátra, a kutyust ugyanis végstádiumú csont rákkal diagnosztizálták. Gazdája, Alec mindent megtesz, hogy kedvence kicsit jobban érezze magát, így minden nap elment a Burger King-be, hogy egy sajtburgert vigyen szeretett kutyájának. Amikor az étterem vezetője tudomást szerzett róla, hogy kinek lesz a burger, elrendelte, hogy Cody élete végéig minden nap ingyen kapja a jutalom szendvicset, amiért olyan jófiú volt egész életében.

 

Egészségtelen étel ide – nem kutyának való táplálék oda, a tíz éves boxer-labrador keverék jobban viseli az éjszakai gyógyszerezést a sajtburgerrel együtt, így gazdája, Alec Karcher minden nap elment a helyi étterembe, hogy beszerezze kedvencének a jutalom eledelt.

Az egyik ott dolgozónak feltűnt a férfi rendszeres látogatása, és szóba elegyedtek. Akkor derült ki, hogy Alec szeretné megkönnyíteni nagyon beteg kutyája utolsó heteit, mivel az orvosok már csak két-három hónapot adtak neki attól függően, hogy a betegség hogy terjed a testében. Szeretné kifejezni neki, milyen jó kutya volt egész életében, és most is milyen jól viseli a kezeléseket.

– Az állatorvosunk azt mondta, hogy inkább hozzuk haza, amíg nem rosszabbodik sokkal nagyobb mértékben az állapota. A sajtburger az egyik út, amivel kifejezhetjük felé, mennyire értékeljük, hogy tíz hosszú éven keresztül ennyire jó társunk volt – mesélte gazdája. – Az étterem dolgozója, ahogy meghallotta a történetünket, hogy miért veszünk minden nap egy sajtburgert, azonnal az üzlet menedzseréhez ment. Pár perc múlva azzal jött vissza, hogy Cody számára mostantól élete végéig ingyen lesz a szendvics. –

Alec kiírta közösségi falára a történteket, amire azonnal rengeteg ember reagált pozitívan. Köztük a Burger King közösségi oldalát üzemeltetők is, akik azt írták a poszthoz, hogy köszönik a lehetőséget, hogy ezt megtehetik Cody-ért, hiszen a világban több kedvességre lenne szükség.

Alec tudja, hogy az efféle élelmiszer nem kutyának való táplálék, azonban Cody-nak jót tesz a gyógyszerek mellé, és nem mellesleg egy fantasztikus gesztus volt feléjük, amit az étterem lánc tett. Úgy érzik, ez még inkább kifejezi, hogy kutyájuk mennyire sokat jelent, és értékes, jóságos élőlény volt egész életében. Cody biztosan minden falatját farkcsóválva fogja elfogyasztani még a betegség ellenére is.

Élvezd a burgereket, Cody, ha ez esik jól az utolsó napokban, jófiú vagy, megérdemled!

 

Cikkajánló:

Egy hölgy hospice házat nyitott saját otthonából és minden haldokló kutyának teljesíti a bakancslistáját

A halálos beteg kölyökkutya az idősek otthonában találta meg a békét utolsó hónapjaira

Mindent a végső búcsúról

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: munchies

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...