Saját KB bal
Saját KB jobb

Kutyák a fodrászüzletben

Az Egyesült Királyságbeli Hair by JFK szalon már korábban úgy döntött, készít egy nagyon vicces, kis- és nagy kutyás képsorozatot szalonjában, amivel fodrászüzlete „Dog friendly”, azaz kutyabarát jellegére szeretné felhívni a figyelmet. A képeken a recepcióstól, a körmösön át, a fodrász, sőt még a vendég is egy-egy kutya bőrébe van bújtatva, így senki nem marad ki a sorból. – hívta fel figyelmünket az alábbi hírre a fodraszinfo.com

Persze láttunk már hasonlót, mégis úgy gondoljuk, hogy a JFK szalon ezzel a húzással nagyot alkotott, hiszen a képek miközben szórakoztatnak, egy teljesen pozitív, követendő példát mutatnak mindnyájunknak. Ráadásul az elkészített sorozat naptár formájában meg is vásárolható a szalonban, az abból befolyó összeg pedig karitatív célt szolgál, az edinburghi Macska- és Kutyaotthont (Edinburgh Cat and Dog Home) támogatja. A kollekció egyesíti a JFK két legnagyobb szerelmét: a fodrászatot és a kutyustartást.

Szalontulajdonosok!

Te beengeded a kutyusokat a szalonba? Vendégként elviszed magaddal? > Írd meg a Fodrászinfó csapatának: Facebook oldalukra, illetve mi is nagyon kíváncsiak vagyunk, nekünk is írjátok meg. E-mail: [email protected] vagy írjatok Facebook oldalunkra!

 

 

 

 

 

 

Oldalunk már büszkékedhet kutyabarát szalonokkal, nézd meg kik ők:

Frufru Szépségszalon és Kávézó

Magic Box Szépségszalon

Wonderland Beauty Salon

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...