Saját KB bal
Saját KB jobb

Több hét kórház után látta újra a kutya lesoványodott gazdáját

Willie-t kölyökként találta Shane a verandáján tavaly, és azóta elválaszthatatlanok voltak. Azonban Shane nemrég kórházba került, majdnem meghalt. Több hétig kezelték, rengeteget fogyott. Hazatérése igencsak különlegesre sikerült.

Februárban Shane influenzával került kórházba, de később állapota olyan súlyos lett, hogy kétoldali tüdőgyulladással, vese elégtelenséggel, vérmérgezéssel és agyvelőgyulladással kellett kezelniük. Az orvosok a legrosszabbtól tartottak, de végül Shane túlélte. Öt hétig lábadozott, addig kénytelen volt távol lenni szeretett kutyájától, Willie-től. Ez idő alatt több mint 20 kilót fogyott.

Shane testvére vigyázott addig Willie-re, amíg gazdája hazatért a kórházból, de persze megmagyarázni a kutyának a gazdi eltűnését nem lehetett. Ezért is sikerült olyan különlegesre a nagy találkozás.

Willie nem igazán hitt a saját szemeinek és füleinek, hogy lesoványodott gazdáját visszakapta, ezért nem is igen ugrott a nyakába – először.

„Először bizonytalan volt, és ugatott rám, de amikor elég közel került ahhoz, hogy meg tudjon szagolni, akkor már azonnal megismert és teljesen kifordult magából az izgatottságtól. Még mindig megríkat, ha megnézem a videót. Azóta semerre nem tágít mellőlem, nehogy még egyszer elmenjek” – meséli Shane.

 

Ezeket is ajánljuk:

Jimmy Choo – a legboldogabb bull, akit elhagyott a gazdája

Hátizsákjában az oviba csempészte a kislány a kóbor kutyát, hogy megtarthassa

A kisfiú menhelyi kutyáknak kért ajándékot a zsúrjára

 

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: The Dodo
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...