Átalakította autóját, hogy kutyájával utazgathasson

Marina Piro szinte ereiben folyik a mehetnék, de ő ezt mentett kutyájával, Odie-val együtt is megoldja. „Pam” nevű öreg furgonját alakította át kutyabaráttá, és ahogy ő fogalmaz: olyan messzire akarnak eljutni kiránduló partnerével, amennyire csak tudnak.  

Nem az a cél, hogy minél több helyre eljussunk, hanem hogy élményeket gyűjtsünk, és amely helyeket meg tudunk látogatni, azokat igazán megismerjük” – meséli Marina. 

Bár semmit nem konyított a barkácsoláshoz, az autót teljesen egymaga alakította át: csomagterébe bekerült egy ágy kettejüknek, parketta, minikonyha, függönyök, világítás és néhány „szoba”növény.

Marina és Odie jártak már az Egyesült Királyságban, Olaszországban, Franciaországban, és még számos hely szerepel terveik között. Odie is imádja a csavargást, gazdája szerint neki csak az számít, hogy sokat lehessen a friss levegőn. 

Hiszem, hogy bármely életstílus választása „menő”, ha valóban arra vágyunk: legyen az utazás, anyának lenni vagy épp egy pénzügyi karrier. Azért vágtam bele a saját utazásomba és a blog írásába, hogy minden nő érezhesse úgy: igenis át tudnak alakítani egy furgont, ha arra vágynak, még akkor is, ha egyedül vannak. Sokan mondták nekem, hogy bárcsak megtehetnék, amit én, de nem tudják, hol kezdjék, vagy azt, hogy nem elég bátrak, hogy kövessék az álmaikat. Hát, most már nincs kifogás!

Marina és Odie kalandjait nyomon követhetitek az Instagram oldalukon.

Keressétek honlapunkon saját kutyabarát kirándulóhelyeinket vagy cikkeinket hasonló tartalmunkból:

Utazási iroda nyílt kutyáknak

Kirándulj és kempingezz kutyával – lélegzetelállító fotók

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: BoredPanda
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...