Kutyális a Városligetben

A Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság valamint a Doktorok az Állatokért Állategészségügyi Alapítvány Kutyálist, egész napos kutya-gazdi show-t rendez 2016. június 5-én a Városligetben.

A FÖRI Állategészségügyi Szolgálatánál lévő állatok gazdához juttatása és a felelős állattartás elősegítése érdekében először 2013-ban rendezték meg az Örökbefogadott Állatok Napját. Az elmúlt három évben azokat ünnepelték, akik mentett vagy keverék kutyákat fogadtak örökbe.

Ebben az évben a Kutyálison a kutya és a gazdi örömét ünnepelik, azt, amit a társállat jelent az ember életében. Azokat a kutyákat is ünnepelik ezen a napon, amelyek áldozatkészen segítik a mindennapjainkat: a mentőkutyákat, a katasztrófavédelem és a HEDDTECH  kábítószer- és robbanóanyag keresőit.

Az egész napos kutyaünnepen szórakoztató és ismeretterjesztő programok várják az érdeklődőket. Mindenkit várnak a szervezők!

Időpont:  2016. június 5. vasárnap 09:30 és 16:00 óra között

Helyszín:  Városliget – Napozó rét

További információkat és részletes programot az esemény Facebook oldalán találtok.

Részletes program:

– Bootcamp „reggeli torna”- Gyurom Natália személyi edzővel

– élő társasjáték a FÖRI Természetvédelmi Őrszolgálatával

– kutya-gazdi fotózás

– robbanóanyag kereső és „tűzszerész” kutyák bemutatói

– kutyadiétás tanácsadás

– A Kutya Guru Kutyaiskola tanácsait a kezdő –és gyakorló gazdik egyaránt hasznosíthatják majd, sőt a helyszínen „gyorstalpalón” is részt vehetnek, akár saját, akár az kutyaiskola kutyáival.

– Állategészségügyi tanácsadás, mikrocsip ellenőrzés a FÖRI Állategészségügyi Szolgálatának sátrában lehet majd

– Ingyenes kutyakozmetika a Magyar Kutyakozmetikusok Országos Egyesületének a jóvoltából

– a gazdikat a Park Avenue Brussels szépíti meg a Mask Make-up Academy sátrában, ahol az ingyenes sminktanácsadáson kívül gyermekarcfestést is vállalnak.

– Az idén 150 éves állatkert őshonos állatok sátrával lepi meg az érdeklődőket

– görénysimogató lesz a Magyar Vadászgörény Klub sátrában

– A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt sátrában a szelektív hulladékgyűjtéssel ismerkedhetnek

– A Lőrinc-Kertváros Polgárőr Csoport – ÖTE sátrában bűnmegelőzési bemutatóval láthatnak az érdeklődők,

– Joó István a helyszínen  dedikálja 11:00 – 13:00 óra között Kutya (az) élet című könyvét.

– A civilek sátrában állatvédő, állatmentő szervezetek mutatják be tevékenységüket.

– A bátrabbak benevezhetnek a Doktorok az Állatokért Állategészségügyi Alapítvány „Nagy Kutyamentésébe”, amikor minimum 67 000 kutyát mentünk meg

– A gazdi behívó versenyen pedig a kutyájuk engedelmességét tesztelhetik a gazdik

– A gyerekeket tűzoltó-fecskendő, állatmentő autó és más érdekességek is várják.

– Kutyahűség- eskü

-Kutya-gazdi szépségverseny: Erre nevezni a helyszínen lehet – oltási könyv bemutatásával, ez természetesen csak a kutyákra vonatkozik. A szépségversenyen ebben az évben nem csak keverék kutyák indulhatnak kis – közepes – és nagytestű kategóriában. A zsűri elnöke Herczeg Zoltán divattervező. A zsűri a gazdi és a kedvenc közötti harmóniát, az együttlét örömét tartja majd szeme előtt az értékeléskor. A kategóriák első három helyezettje értékes ajándékokkal lesz gazdagabb az esemény támogatóinak jóvoltából. Ugyancsak díjazzuk a Gazdi behívó verseny első három helyezettjét is.

– Teremi Trixi és Bozsó József operett- musical műsora

– A napot Zoltán Erika show zárja.

Nem juniális a juniális vattacukor, limonádé, fagyi és sör nélkül: lesz az is.


Az esemény támogatói:

Állatmentő Liga; Állat és Ember Állatvédő Egyesület; Állat és Ember Á. E. – Yorkie fajtamentés; Bayer Hungaria Kft.; Doktorok az állatokért Állategészségügyi Alapítvány (DOKTA); DirtyWorld TV; Egészségtudat Kft.; Észak-Pesti Kutyás Szolgálat – Kutya Guru Kutyaiskola; F1fitness – Hidegfront Kft.; FÖRI Természetvédelmi Őrszolgálat; Herczeg Divatház; KGP Tech Kft.; Klasszikus Magyar Operettért Alapítvány; Kutyasegély- szolgálat Közhasznú Alapítvány; Kutyákkal az életért Mentőkutya Alapítvány; Lőrinc-Kertváros Polgárőr Csoport-Öte (polgárőrség); Luxury Body Care &Nails Szépségszalon; Magyar Kutyakozmetikusok Országos Egyesülete; Magyar Vadászgörény Klub; Mask Make-Up Academy (Nádasdi Sándor) – Park Avenue Brussels ; NBI Promotions; Platinum Natural, Segítő Angyalok Egyesület; Vizslafotozas.hu, Kutyabarát.hu

 

 

 

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...