Saját KB bal
Saját KB jobb

Kutyás strand Balatonbogláron

UPDATE: Sajnos nem valósult meg egyik kijelölt területen sem kutyabarát fürdetőhely, az önkormányzat visszavonta a kijelöléseket!

Mint ahogyan arról már korábban beszámoltunk, Balatonbogláron is kijelölték a kutyabarát strand területét. A Matróz köz végén már a Kutyabarát.hu által összeállított STRAND ETIKETT hívja fel a figyelmet a betartandó illemszabályokra.

Mészáros Miklós, Balatonboglár polgármestere örömmel osztotta meg a hírt, hogy a Matróz köz végében kijelölt kutyás strandon kihelyezték a Kutyabarát.hu által összeállított STRAND ETIKETT-et. Az illemszabály azokat az alapvető tudnivalókat tartalmazza, melyek elengedhetetlenül fontosak ahhoz, hogy minden felelős kutyatartó kulturáltan strandolhasson kutyájával. Fokozottan kérünk mindenkit, hogy tartsa szem előtt az etikett-ben foglaltakat, hogy sokáig élvezhessük a közös strandolást négylábú barátunkkal!

A boglári Strand Etikettben megtaláljátok a legközelebbi állatorvosok elérhetőségét, és letölthetitek a kutyaelsősegély mobil alkalmazást is, hogy tudjátok mi a teendő, ha mégis megtörténne a baj. Emellett a környéken található kutyabarát szállás-, és vendéglátóhelyekről is tájékozódhattok.

Mi, felelős kutyatartók ne adjunk okot senkinek arra, hogy bármi kifogást emelhessen a kutyás stranddal kapcsolatban. Mindig figyeljünk oda kutyánkra, ne zavarjuk mások nyugalmát és minden gazdi szedje össze kutyája végtermékét! Ez természetesen nemcsak a strand területén, hanem mindenhol érvényes, mert tudjátok: „El kell mondanunk valamit …a kakitündér nem létezik! Szedd össze Te is!” kampányunk keretében is szeretnénk felhívni a figyelmet a felelős és kulturált kutyatartásra, melyhez bizony ez is hozzá tartozik. A kutyagumi összeszedése minden gazdi kötelessége!

Szeretnénk mindenki figyelmét felhívni arra, hogy a Kutyabarát.hu által összeállított STRAND ETIKETT illemszabályait minden kutyabarát strandon tartsa szem előtt!

Olvassátok el korábbi cikkeinket is:

Balatonbogláron is fürödhetnek a kutyák

„A kakitündér nem létezik” kampányunkról ITT olvashattok bővebben.

A kutyaelsősegély mobil alkalmazásról pedig a megújult szolgáltatások és partnerek a Vigyél Haza mobil applikációjában című cikkünkben számoltunk be.

(kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...