Saját KB bal
Saját KB jobb

Kutyások békés demonstrációja Kőbányán

Több mint félezer kőbányai lakos, gazdik és kutyusok demonstráltak szombaton baráti sétáltatás keretében azért, hogy ne léphessen életbe a kerületi önkormányzat súlyosan diszkriminatív, kitiltó rendelete – számolt be a Klubrádió

Közel ötszázan írták alá azt a petíciót, amit a civil szervezetek a polgármesternek nyújtottak volna át, ám ezt a hivatalból senki nem volt hajlandó nyilvánosan átvenni. Úgy tűnik, hogy a polgármesternek fontosabb dolga akadt, mint a kőbányai választók problémáival – akár csak húsz percet is – foglalkozni – ezt áll Demeter Márta, országgyűlési képviselő és Somlyódy Csaba, önkormányzati képviselő közleményében.

„A polgármesternek kutya kötelessége meghallani a kőbányai lakosok szavát! Nem tilthatják ki a kutyákat a kőbányai parkokból!” 

A békés demonstráción szolidaritásukat fejezték ki a joggal felháborodott gazdikkal, és továbbra is mindent megtesznek azért, hogy Kőbányán, a polgármester hóbortja miatt ne büntethessék a felelős állattartókat.

Felszólítják Kovács Róbert polgármestert, hogy haladéktalanul vonja vissza a felháborító, ebet és gazdát egyaránt sújtó, kutyakitiltó rendeletet.(Klubrádió)


Fotó: Facebook

Fotó: Facebook

 

 

 

(kutyabarát.hu)

 

Forrás: klubradio.hu
Fotók: az esemény Facebook oldala
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...