Saját KB bal
Saját KB jobb

Kutyával a Városban – futtatói etikett és a Kakitündér

Milyen szabályokat kell betartanunk a kutyafuttatókban és miért érdemes napi szinten kutyajátszóterekre vinni kedvencünket? Ismeritek a Kakitündér nem létezik kampányt? Két fontos témáról beszélünk következő videónkban.

Fróman Zoli kutyatréner a nemrég felújított Mester utcai kutyajátszótéren mesél nekünk arról, hogy milyen szabályokat kell betartanunk a kutyafuttatókban és arról, hogy miért érdemes napi szinten kutyajátszóterekre vinni kedvencünket.

A Mester utcai kutyafuttató a Bayer kutyatér program támogatásával teljesen megújult és 7 remek játékkal is gazdagodott. Ne hagyjátok ki, ha a közelben jártok.

Kutyáink alapvető szükséglete a szabad, rendszeres mozgás így a városban élő négylábúak is megérdemlik, hogy póráz nélkül szaladgálhassanak. A kutyafuttatók remek lehetőséget nyújtanak a szabad mozgásra és arra, hogy a kutyusok egymással is, a gazdival is játszhassanak. Ráadásul nem csak kutya és gazdi között alakul ki remek kapcsolat, hanem a gazdik is megoszthatják egymással tapasztalataikat.

A kutyafuttatóknak hála, akár a város közepén is találhatunk olyan talpalatnyi kis szigetet, ahol mi is és kutyusunk is jól érezheti magát. Amikor a kutyajátszótérre érkezünk, érdemes pár alapvető szabályt betartanunk. Zoli elmeséli nekünk, hogy lépjünk be a futtató területére, hogy mire kell odafigyelnünk, amikor kedvencünket szabadon engedjük. Felhívja a figyelmünket arra is, hogy milyen fontos három havonta féregteleníteni kutyáinkat, amire a Drontal csont alakú tabletta kitűnő megoldást nyújt.

Ismered a Kakitündér nem létezik kampányt?

Pár szóban Sziládi-Kovács Tibor, a kutyabarat.hu egyik alapítója elmeséli nekünk, hogy miről is szól a kampány, amihez akár ti is csatlakozhattok. Tegyünk együtt a sikerért, hogy tisztább és egészségesebb környezetben élvezhessünk minden szabadban töltött percet kedvenceinkkel.

Töltsd le Te is a Kakitündér nem létezik plakátot!

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...