Saját KB bal
Saját KB jobb

Top termékek az Urbandog széles kínálatában, válaszd a minőséget!

Napjainkban egyre inkább fontosabb szerepet játszanak a jótékony hatással bíró kozmetikai szerek, de már nemcsak az emberek, hanem házi kedvencek számára is. A felelős állattartás érdekében elengedhetetlen a szőrzet és a bőr rendszeres ápolása, hiszen általuk megelőzhetőek a különböző bőrproblémák, csomósodások és kellemetlen szagok is, mely hozzájárul a kutya általános ápoltságához és mindennapi jólétéhez.

Legfontosabb kutyakozmetikai termékek

A legfontosabb kutyakozmetikai termékek közé olyan készítmények és eszközök tartoznak, mint a mindennapi tisztításra vagy speciális célra kifejlesztett (bőrirritáció, korpásodás, stb.) samponok, hidratáló balzsamok, helyreállító pakolások és kondicionálók, valamint fültisztító folyadékok. Továbbá számos fésű, kefe és körömvágó eszköz, valamint illatosítók és parfümök is megtalálhatóak a kutyakozmetikumokat értékesítő weboldalakon.

Ahogy minden terméknél megszokhattuk, a kutyáknak kifejlesztett készítmények is különböző minőségben találhatóak meg a piacon. A mancsvilag.hu webáruház dinamikusan fejlődő szereplőként forgalmaz minőségi készítményeket, többek között Urbandog termékeket. Ráadásul a professzionális termékek értékesítése mellett nagyon elkötelezettek az edukáció és oktatás terén is, hogy a laikusok számára is egyértelmű legyen milyen termékeket érdemes használni a kisállatok szőr- és bőrápolása során. Illetve fontosnak tartják a környezet védelmét, a fenntartható innovációkat és a tudatos fogyasztást is, így azok is megtalálhatják a házi kedvenceik számára tökéletes termékeket, akik elkötelezettek a környezetvédelem mellett.

Top termékek az Urbandog kínálatában

Világszerte egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az Urbandog termékek, melyek hatalmas kínálatban találhatóak meg. A samponok közül a legnépszerűbb termékek közé tartozik az U.DOG Basic PRO sampon 10 literes kiszerelése a kutyakozmetikusok számára, valamint az U.DOG Ice White hamvasító kutyasampon. Azontúl, hogy az előbbi minden fajta és szőrtípusú kutyán alkalmazható és könnyebben fésülhetővé varázsolja a szőrzetet, garantálja a házi kedvencek bőrének és szőrének ápolását, de a kutyakozmetikusok bőrének védelmét is szolgálja. Kiválóan alkalmas első samponként, mely elősegítheti az U.DOG Special Care vonal termékeinek hatását is. A hamvasító sampon ezzel szemben főként a fehér szőrű, többszínű szőrzetű állatok számára nagyszerű választás, mert eltávolítja a sárgás árnyalatot a szőrből és kihozza a szőr természetes ragyogó árnyalatait, felfrissíti annak színét, miközben friss és kellemes illatot biztosít neki, a színes szőr színét kiemeli.

A samponokat követően népszerű termék még a 2 az 1-ben rekonstruktív maszk és balzsam, mely egy olyan professzionális termék, mely annak hígításától függően többféle felhasználási módot biztosít a kutyakozmetikusoknak. Egyszerre ápolja és állítja helyre a kutyák sérült szőrzetét.

Annak érdekében, hogy a házi kedvencek szőrzete könnyebben kifésülhető legyen, érdemes a 2.1 Revolution multifunkcionális sprayt használni, mely kiemelkedően hatékony szerepet játszik a szőrzet kibontásában, a csomóoldásban. Ideális lehet végleges simításként is, hogy a kisállatok szőre fényes és puha legyen. Ráadásul többféle jótékony kiegészítő hozzátevőt is tartalmaz (például quaternizált cellulózt,  argánolajat), mely nyugtató hatással bír, illetve rendkívüli rugalmasságot és regeneráló képességet biztosít.

S végül a top termékek közé tartozik még az U.DOG City Fragrance Maraca Mini illatosító is, mely gyengéd dezodoráló, vanília illattal rendelkezik és nem befolyásolja a kutyák természetes faggyúszabályozását. A friss illaton túl, fényesíti a szőrzetet is.

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...