Michelin-csillagos menü vár a New York-i hotel négylábú vendégeire

Tudod, hová utazol jövő nyáron!

Vitathatatlan tény, hogy a kutyabarát turizmus egyre népszerűbb. Hazánkban és külföldön is mind több vendéglátó gondol a négylábú vendégekre. Kutyamedence, kényelmes fekhely, kutyamenü – ezeket a szolgáltatásokat már itthon is megtalálhatod, de a The Mark Hotel és étterme új szintre emelte a négylábú vendégek kényeztetését.

Az elegáns szálloda és étterem a manhattani Upper East Side-on mindig is úttörő volt a kutyabarát szolgáltatások terén. Minden kutyával érkező vendég kap egy „Woof Woof Kit” névre keresztelt szettet, azaz egy exkluzív bőr neszesszert, amelyben helyet kap egy nyakörv, egy póráz, zacsi és egy úti tálka is. A szálloda elhelyezkedése is ideális a kutyás vendégek számára, hiszen a Central Park mindössze egy sarokra található.

A Michelin-csillagos séf, Jean-Georges Vongerichten nevével fémjelzett étteremben pedig már négylábú társaink is átélhetik az egyedülálló The Mark gourmet élményt. Az étlapon található ételek mindegyike kizárólag bio hozzávalókból készült, az egészséges kutyatáplálás elveit követve. Választhatjuk a fehérjedús Pup Protein fogást, amely darált marhahús, borsó és bab kombinációja. Ha viszont kedvencünk szereti a könnyű ételeket és a halat, akkor a lazac almás, uborkás spenótsalátával biztosan ízleni fog neki, mindössze $32-ért.

Természetesen a négylábú vendégek sem maradhatnak desszert nélkül, a Matin de Toutous, zabkása bogyós gyümölcsökkel egészséges és ízletes alternatíva, de a Cheese Gourmand is nagyon jól hangzik – ebben túró, ananász és banán található, természetesen bio mézzel édesítve.

Egyelőre erről a kényeztetésről csak álmodozhatunk, hiszen a koronavírus-járvány elleni összefogás jegyében a szálloda és az étterem is zárva tartanak. De aggodalomra semmi ok, az otthoni karanténban akár magunk is megpróbálkozhatunk a Michelin-csillagos séf által inspirált fogások elkészítésével! Az otthoni ízeknek, ugye, nincs párja?!

 

 


Bujdosó-Szalay Adél / Kutyabarát.hu
Forrás: marthastewart.com; The Mark; pexels.
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...