Saját KB bal
Saját KB jobb

Amit a polclétráról tudni érdemes

Az idő az egyetlen olyan dolog, amiből kivétel nélkül minden egyes embernek ugyanannyi áll a rendelkezésre. Az már más kérdés, hogy ezt az egységnyi időt ki hogyan osztja be saját magának.

Ipari és kereskedelmi területeken, ahol minden egyes nap komoly verseny zajlik a vásárlók kegyeiért és minél magasabb szintű kiszolgálásáért, ott bizony az idő hatékony felhasználásának is komoly jelentősége van.

Pontosan ezért célszerű lehetőség szerint szert tenni minden olyan munkaeszközre, amelyek használatával értékes percek nyerhetők.

Rövid bejegyzésünkben pontosan egy ilyen munkaeszközt mutatunk be, nézzük tehát, hogy mit érdemes tudnunk a polclétráról.

Amit a polclétráról tudni érdemes

A polclétra anyaga alumínium. Külön sajátossága, hogy a sín szerkezetéhez úgynevezett kampók illeszkednek. A szárak felső végein kettő darab horog található még, amelyeknek az alkalmazásával tudjuk a csősínre akasztani magát a létrát.

A használata abszolút biztonságos. Erről az egyes fokok, valamint szárak közötti nagy stabil kapcsolat, valamint maguk a 80 mm széles bordázott fokok gondoskodnak. Rajta állva tehát könnyedén végezhető a szükséges munka, miközben maga a létra is biztos helyzetben marad.

Szükség esetén egyébként úgynevezett oldalkorláttal, valamint kapaszkodókkal együtt is megvásárolható.

A polclétra értékes időt spórol meg a használójának

A mai felgyorsult világunkban a rendelkezésre álló időnek még nagyobb értéke van. Ezért bizonyulnak rendkívül hasznosnak az olyan eszközök, amik segítenek a felhasználónak minél több munkaidőt megspórolni.

A polclétra hatékony használatának módszerét nagyon rövid idő alatt el lehet sajátítani, amivel felgyorsíthatók az egyes munkafolyamatok.

Mindemellett a munkavégzés még kényelmesebbé is válik, hiszen a polclétra könnyed önsúlyának köszönhetően nagyon egyszerű mozgatni, illetve beállítani a kívánt pozícióba.

Ahol igazán nagy segítség lehet

A Krause által gyártott polclétrák használatának előnyei leginkább ott tudnak kijönni, ahol egyébként meglehetősen szükség is van rájuk.

Ipari környezetben, ahol naponta több alkalommal kell a létrát egyik állásból a másikba mozgatni, illetve összerakni és szétszedni, ott bizony nagyon is jól tud jönni egy ilyen eszköz az embernek.

Emellett szintén nagyon eredményesen lehet kihasználni a polclétrák által kínált előnyöket a kereskedelem területén is. Példának okáért nagyobb boltok árupakolásánál, vagy komolyabb raktárakban, ahol napi szinten kell több tucat terméket megmozdítani. Ezeken a helyeken a polclétra egyszerű használata és könnyű mozgathatósága valódi kincset ér.

 

(X)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...