Saját KB bal
Saját KB jobb

Kiváló minőségű termékek kisbabáknak és ovisoknak

Egyik legfontosabb dolog, hogy a kisbabákat, kisgyermekeket bőrbarát anyagokból vagy tiszta pamutból készült textiltermékekkel vegyük körül. Már az újszülötteknél sem mindegy, hogy milyen lepedőt és takarót használunk, vagy milyen rácsvédőt helyezünk el a kiságyban. 

Mindannyian prémiumtermékeket szeretnénk biztosítani a gyerekeknek. A 100% pamutanyagból varrt ágyneműk fontosak a kisbabáknál is. Sokkal jobban szellőzik, és az érzékeny bőrüknek is megfelelőbb a természetes anyagból készült takaró és lepedő. Ezáltal sokkal biztonságosabb és egészségesebb környezetet tudunk számukra biztosítani. 

A Happytextilnél babáknak és ovisoknak való, minden igényünket kielégítő árucikkeket találunk. Nézzük át és informálódjunk, hogy megtaláljuk a legjobbat.

Kifejezetten csak kisbabáknak

A rácsvédő az egyik legfontosabb kiegészítője a legkisebbek fekvőalkalmatosságainak, és ezáltal kényelmüknek is. A kicsik sokat forgolódnak, könnyen beüthetik fejecskéjüket. 

Ettől megvédi őket a kiságy rácsaira felszerelt, 100% pamutból készült rácsvédő, melynek bélése vatelin. Tisztítása egyszerű és könnyű, hiszen mosógépben 30 fokon mosható. Kétféle méretben kaphatóak, 140×25 cm-es és 210×35 cm-es. Megkötő szalagokkal könnyen rögzíthetőek a kiságyhoz.

Milyen takarónak örül egy ovis?

Amikor akár az oviban, akár otthon elérkezik az alvás ideje, előkerülnek a szép és nyugalmas álmot hozó, mintás kispárnák, takarók és lepedők. A kisgyerekek szívesebben alszanak egy számukra kedvenc színű, és bájos, aranyos figurákkal tarkított ágyneműben.

A Happytextil számos kedves takarót kínál a piciknek. A kislányok és a kisfiúk is örömmel választanak az igazán “csajos” és “fiús” mintázatok közül. Lányoknak akár hercegnős, fiúknak autós anyag is rendelkezésre áll.

A takarók mérete 140×90 cm, a párna 50×40 cm. Az ágynemű részei 100% pamut összetételű vászonból készültek, és poliészter vatelinnel vannak bélelve. 40 fokon moshatóak mosógépben.

Az ovis lepedők kifejezetten a 3-7 éves korosztály kedvéért készültek. Természetesen 100% pamut összetételű anyagból varrták őket. A sarkokban gumiszalag van a könnyebb rögzíthetőség miatt.

Csomagok ovisoknak

Az ovis szett tartalma 100% pamut összetételű vászonból készült. A vállfás zsák mérete 58×40 cm, elöl záródik cipzárral. Mindkét oldalán zsebek vannak, amelyek kisebb dolgok tárolására alkalmasak. Az ajánlat része egy tornazsák, valamint egy kéztörlő is. Mosógépben mosható ez a termék is 40 fokon.

Minőségi termék – könnyű választás

Minden termék szebbnél szebb mintaválasztékban és színben kapható. Biztos, hogy minden kisgyermek, és természetesen felnőtt is megtalálja a legtökéletesebb megoldást. A Happytextil termékeivel örömet szerezhetünk a babáknak, hisz örömmel is készítették őket. 

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...