Saját KB bal
Saját KB jobb

Tippek egyedi fotók elkészítéséhez

Minden családban ismerős a helyzet, amikor egy kiránduláson vagy összejövetelen előkerülnek a fényképezőgépek. A kedvenc pillanataink megörökítésének vágya ősidők óta velünk van.

Egyszerűen imádjuk a fényképeket nézegetni a számítógépen, mert időnként elkap minket a nosztalgia. Azonban sok esetben az is eszünkbe jut, hogy a fotókat nem csak a monitoron szeretnénk látni, hanem a polcon is egy szép keretben. Erre kínál lehetőséget a myprintpix.hu egyedi kép szolgáltatása.

A fotónyomtatás ma már nem olyan bonyolult, mint régebben, és rengeteg lehetőséget teremt a környezettudatos megoldások esetében is. Az újrahasznosított papír éppúgy támogatja a fenntarthatóságot, mint a környezetbarát tinta alkalmazása.

Honnan meríthetünk ötleteket?

A myprintpix.hu igazi küldetése az egyedi fotónyomtatás, ami nem csak arra ad lehetőséget, hogy otthonról rendelhetünk. Rengeteg ötlettel várja a látogatókat, ami nagy segítség azoknak, aki valami különlegeset szeretnének alkotni.

A megfelelő inspiráció elengedhetetlen, hogy ne sablon megoldásokban tudjunk csak gondolkodni. Sokkal jobban mutat a fotó, ha van mellette szöveg vagy éppen kicsi ábrák és szuper háttér.

Amikor ötleteket gyűjtünk a következő fényképek nyomtatásához, akkor érdemes nyitott szemmel járni. A színek, a textúrák, a tökéletes idézetek vagy csak egy egyszerű ábra is lehetőséget ad a fantáziánk elszabadulásához.

Mindig legyen nálunk valami lehetőség a jegyzetelésre. Nagy segítség lehet a tervezés során, ha felírhatjuk, amit éppen meglátunk, vagy hirtelen eszünkbe jut valami. Egy ártatlan beszélgetés is elindíthat egy fonalat, amit érdemes lehet felírni, hogy ne felejtsük el.

Tervezési folyamat

Az ötlet megszületése után már csak meg kell terveznünk, hogy elkészülhessen az egyedi fotó. El kell döntenünk, hogy egyetlen kép kerüljön rá az alkotásra vagy esetleg egy kollázs legyen a végeredmény.

Több fotó esetén érdemes arra is gondolni, hogy valamilyen hátteret kapjon, ami kicsit keretbe foglalja a képeket. Játszhatunk azzal is, hogy feliratokat teszünk rá, amit szintén érdemes előre megtervezni, hogy később csak össze kelljen állítani.

Az igazán profi tervezők már egy lépéssel előrébb járnak gondolatban. A fényképeket eleve úgy készítik el, hogy tudják, mit akarnak kihozni belőle. Sok esetben a kollázsok elkészítése már jóval előbb megszületik gondolatban, mint ahogy a fénykép elkészülne.

Hogyan készíthetünk egyedi képeket online?

A myprintpix.hu tervezőfelületén gyerekjáték az igazán egyedi alkotások elkészítése, hiszen rengeteg extra funkciót építettek be a felületbe. Olyan lehetőségeket, amivel kizárt, hogy ne legyen különleges a végeredmény.

Az egyik nagyon szuper megoldásuk, hogy a képek mellé úgy tehetünk feliratokat, mintha a jól ismert szövegszerkesztőt használnánk. Számtalan piktogram és háttér található a platformon, ami még inkább exkluzívabb megjelenést biztosít a képnek.

Tökéletes megoldás azoknak, akik az egyszerű tervezési lehetőségeken kívül a kivitelezést is szeretnék egyetlen kézben tartani. Az egyedi fotók készítése pedig tökéletes ajándék lehet.

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...