Saját KB bal
Saját KB jobb

Szuper receptek energiatakarékos forrólevegős sütőkhöz

Manapság egyre többen választják a hagyományos sütési-főzési megoldások helyett a forrólevegős sütőket, vagy másnéven az air fryereket. Ebben a cikkünkben hoztunk pár tippet, ha szeretnél szuper recepteket a forrólevegős sütő használatához.

Miért szeretjük ennyire az air fryereket? Mert gyakorlatilag bármilyen étel elkészíthető benne anélkül, hogy olajszag terjengene a konyhában, ráadásul kimondottan idő-, és energiatakarékos a használata. Így rengeteg szabadidőnk marad, hogy mással is foglalkozzunk az egész napos főzés helyett.

Ha igazán ínycsiklandó ételeket szeretnél készíteni a forrólevegős sütőben, csekkold a Cosori webshop oldalán az air fryer receptek menüpontot, és lepd meg a családot valami igazán finom újdonsággal!

Miért pont air fryer?

Ha igazán egészséges és könnyen elkészíthető ételekre vágysz, akkor a forrólevegős sütőt neked találták ki. Egyetlen csepp olaj nélkül készítheted el a fogásokat, amelyek így biztosan egészségesek lesznek, nem tocsognak majd az olajban vagy a zsírban, és ráadásként igen gyorsan elkészülnek. 

Az egészséges életmódhoz hozzájárul, hogy időnként érdemes odafigyelni a kalóriabevitelre is. Az air fryerrel készült fogásoknál ez sem jelenthet gondot, hiszen az olaj nélküli sütés miatt sokkal egyszerűbb a kalóriaszegény étrend betartása, hiszen így elkerülhetjük a nehéz, zsíros ételek fogyasztását.

Az időtakarékosságról se feledkezzünk meg! Amíg egy hagyományos fritőznek akár 10-15 perc is szükséges a felmelegedéshez, addig a Cosori forrólevegős sütői 5 perc alatt elérik a kívánt hőfokot, így már dobhatjuk is bele a hozzávalókat, majd a program beállítása után magára hagyhatjuk a készüléket, elvégzi helyettünk a sütést-főzést.

Mi készülhet a forrólevegős sütőben?

Gyakorlatilag bármilyen ételt elkészíthetünk, akár egy komplett fogást is, így nem kell órák hosszat a főzőlap mellett állnunk vagy várnunk, amíg minden rántott husi szép ropogósra sül.

A forrólevegős sütőkben nagyszerűen párolhatunk zöldségeket, készíthetünk bármilyen rántott fogást, de a pácolt csirke is isteni lesz benne. A halat kimondottan puhára és omlósra készíti, bármilyen fűszerezést is választunk hozzá. De ami sokak számára érdekes, hogy leves is főzhető a segítségével. Csak bedobáljuk a hozzávalókat, kiválasztjuk a megfelelő programot, és már készül is a levesünk. 

A brokkolisalátától kezdve a sertéskarajig mindent képes tökéletesen párolni vagy éppen átsütni. Számtalan opció közül választhatunk annak megfelelően, hogy éppen milyen ebédhez vagy vacsorához lenne aznap kedvünk.

A tökéletes receptek, amelyekben nem csalódhatsz

A márka séfjei azzal kedveskednek a vásárlóknak, hogy a termék oldalán nagyon szuper, kipróbált és bevált recepteket osztanak meg velünk. Ha szeretnél új finomságokat kipróbálni, akkor feltétlenül érdemes ellátogatnod az oldalra és végig böngészni a recepteket.

A Cosori forrólevegős sütői kiváló választásnak bizonyulnak, ha magas minőségű készüléket keresel, amely hosszú évekig kiszolgál téged.

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...