Saját KB bal
Saját KB jobb

Segítünk, hogyan viseld a bokaszíjas magassarkút!

A bokaszíjas magas sarkú cipők az elmúlt években újra divatba jöttek, és nem véletlenül: elegánsak, nőiesek, és szinte bármilyen alkalomhoz illenek. Azonban sokan félnek viselni őket, mert úgy érzik, nem tudják megfelelően kombinálni a ruháikkal, vagy attól tartanak, hogy kényelmetlenek lesznek e lábbelik.

Íme, néhány tipp, hogy magabiztosan viselhesd ezeket a szandikat, amelyeket a Topicipő webáruház magas sarkú cipő kínálatából is beszerezhetsz.

  1. Válassz megfelelő ruhadarabokat!

A bokaszíjas magas sarkúk különösen jól mutatnak a rövidebb ruhákkal vagy szoknyákkal, amelyek kiemelik a lábakat. Ha nem vagy az a szoknyás típus, akkor sem kell lemondanod a viseléséről, csupán arra kell ügyelned, hogy a nadrág hossza ne takarja el a bokaszíjat, hiszen ez a cipő egyik legszebb részlete!

  1. Figyelj a színekre és anyagokra!

A cipő színe és anyaga nagyban befolyásolja az összhatást. Egy fekete vagy nude bokaszíjas magassarkú szinte bármilyen ruhadarabbal kombinálható, míg egy élénkebb színű vagy mintás darab különleges alkalmakkor lehet igazán nyerő választás.

  1. Kényelem és illeszkedés

Mint minden cipőnél, a bokaszíjas magas sarkúnál is fontos, hogy megfelelő méretű és kényelmes legyen. Próbáld meg a cipőt délután vagy este, amikor a lábad kicsit duzzadtabb, így elkerülheted, hogy túl szoros legyen! Ha hosszabb ideig tervezed viselni a szandált, érdemes olyan modellt választani, amelynek a talpánál némi párnázottság van.

  1. Ügyelj a bokaszíj beállítására!

A bokaszíjat mindig megfelelően állítsd be: ne legyen túl szoros, mert az korlátozhatja a vérkeringést, és kényelmetlenséget okozhat, de túl laza se, mert akkor a cipő nem tartja megfelelően a lábadat. A legjobb, ha éppen annyira szoros, hogy biztonságosan tartsa a bokádat, de még éppen kényelmes.

  1. Kiegészítők és ékszerek

A bokaszíjas magas sarkúk elegánsak és feltűnőek, ezért a kiegészítők terén nem szükséges túlzásba esni. Egy visszafogott fülbevaló vagy egy finom nyaklánc tökéletesen kiegészíti a megjelenést.

  1. Alkalmazkodj az alkalomhoz!

Bár a bokaszíjas magas sarkú sokféle alkalomra ideális, azért nem árt odafigyelned arra, hogy a cipőd megfeleljen az esemény jellegének. Egy elegáns vacsorára vagy esküvőre tökéletes választás lehet, míg egy munkahelyi környezetben érdemesebb egy visszafogottabb modellt választani.

A bokaszíjas magas sarkú cipők viselése nem kell, hogy kihívást jelentsen. A megfelelő ruhadarabokkal és kiegészítőkkel kombinálva elegáns és magabiztos megjelenést érhetsz el. Szóval ne félj kísérletezni!

Egy dologra viszont mindenképpen figyelj: mindenképpen egy természetes matériából készült magas sarkút válassz, mivel az sokkal környezetbarátabb megoldásnak bizonyul! A mi abszolút kedvencünk az említett webáruház kínálatából a Tamaris drapp csatos szandál.

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...