Saját KB bal
Saját KB jobb

Miért jó választás a redőny típusú garázskapu?

Legalább egy autó ma már a legtöbb családban megtalálható, de van, ahol kettő, vagy akár több is. Ezek megfelelő tárolása és értékének megóvása rendkívül fontos feladat mindenki számára, hiszen nem olcsók és nem is rövid időtartamokra vásárolunk általában autót. Ha mégis korán megválunk tőle, akkor is lényeges, hogy ne rongálódjon meg, hiszen bizonyára nem szeretnénk áron alul túladni rajta.

Miért kell garázs?

Az autónk mindig nagyobb biztonságban van zárt helyen, mint az utcán, erre kitűnő megoldást nyújt a garázs. Kialakításán nem érdemes spórolni, hiszen ez biztosítja a megfelelő védelmet az autónk számára, akár a tolvajok ellen is. A legelterjedtebb bejárata napjainkban a redőny típusú garázskapu, mely nemcsak korszerű és praktikus, de egyben nagyon esztétikus is. A Topredőny oldalán is megrendelhető ez a termék.

A garázs sok esetben egyéb célokat is szolgál: kamra, szerszámtároló vagy műhely is lehet egyben. És valóban jobb helye van itt az autónak, mint az utcán, ahol ki van téve az időjárás viszontagságainak, szennyeződéseknek, esetleges károkozásnak.

Mi az a redőny típusú garázskapu?

Szerkezeti felépítésének köszönhetően a redőny típusú garázskapu helytakarékos, így megkönnyíti az autóval való beparkolást és kijárást is. Erős a szerkezete és a megnövekedett terhelés miatt nagy teherbírású felületre szükséges felszerelni.

A redőny típusú garázskapu tulajdonképpen az alumínium redőny erőteljesebb változata, mint amit az ablakokon használunk. Kiváló minőségű alapanyagai biztosítják az ellenállóságát és a tartósságát. A garázskapu autónk élettartamát is megnöveli, emellett mutatós darabja lehet családi házunknak.

Figyeljünk a minőségre!

A garázskapu folyamatosan ki van téve a külső hatásoknak, ezért különösen fontos, hogy jó minőségűt vásároljunk és csakis megbízható gyártótól. Ebben az esetben nem fogunk csalódni, ellen fog állni az időjárási viszonyoknak: hónak, szélnek, esőnek, fagynak és napsütésnek egyaránt.

A Topredőny munkatársai ingyenes helyszíni felmérés során segítenek kiigazodni a garázskapuk világában és kiválasztani a megfelelő típust, majd ha igényled, megtervezik és meg is rendelheted az új garázskapudat.

A redőny típusú garázskapu karbantartása és tisztítása

A garázskapu hosszú ideig jó szolgálatot tehet, de ehhez az is kell, hogy megfelelően legyen használva és a karbantartása se maradjon el. Nem szükséges semmilyen speciális eszköz vagy tisztítószer a takarításához, mindössze egy rongy és némi tiszta víz. A vegyszereket mindenképpen kerüljük, mert azok tönkretehetik.

Ha szükséges, néhány havonta mossuk le meleg vízzel a lamellákat, illetve abban az esetben, ha nagyon szennyezett, használhatunk semleges tisztítószert is. Azonban a tok és a lamella közt súrlódásnak kitett alkatrészek állandó tisztítása lényeges feladat, hiszen így meg tudjuk előzni a festés sérülését, amivel meghosszabbítható a garázskapu élettartama.

A szépen kivitelezett, szakszerűen felszerelt redőny típusú garázskapu sokáig tartja biztonságban autódat.

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...