Saját KB bal
Saját KB jobb

Követeléskezelés és kölcsönnyújtás könnyen, szabályosan, gyorsan

A kölcsönnyújtás, a jelzálogszerződés, a követeléskezelés mind-mind olyan ügyletek, amelyekhez szükséges a megbízható jogi háttér. Mit szólnál ahhoz, ha azt mondanánk, hogy ez már könnyen, akár online is elérhető?

Kölcsönök nyújtása: a korrekt szerződés jelentősége

Nem minden kölcsönt a bank ad, viszont magánszemélyként, vagy akár vállalkozásként is fontos, hogy ha ilyen jellegű ügyletet tervezel, akkor az rendezett, szabályos papírokkal legyen megtámogatva. Miért olyan fontos ez?

Azt mindannyian tudjuk, hogy a tiszta, egyértelmű helyzetek a legbiztonságosabbak minden résztvevő számára, és ugyanez igaz a kölcsönökkel kapcsolatban is. 

A megbízható hátteret kínáló jogi tanácsadás lehetővé teszi azt, hogy minden résztvevő ismerje a megállapodás pontos részleteit, valamint azt is, hogy mi történik akkor, ha egyikük nem tartja be azokat a kereteket, időpontokat vagy összegeket, amelyekben korábban kölcsönösen megállapodtak.

A szerződés egyszerre védi mindkét felet, aki részt vesz a kölcsönnyújtásban, hiszen a kölcsön adójára pontosan ugyanúgy vonatkoznak a dokumentumban meghatározott feltételek, ahogy arra a félre is, aki a kölcsönt kapja. 

Így elkerülhetőek a félreértések, és mindkét fél tisztában lehet azzal, hogy milyen kötelezettségei keletkeznek, s milyen következményei lesznek annak, ha azokat nem tartja be.

Követelések kezelése

Abban az esetben, ha a szerződést a kölcsönt kapó fél nem tartja be, a kölcsön nyújtójának követelése keletkezik az illető felé. Ilyenkor szintén szükséges a megfelelő jogi keretek precíz alkalmazása, például a fizetési felszólítás esetében. 

Azért, mert ez teszi később lehetővé az ügy jogi útra történő terelését. Erre természetesen csak akkor van szükség, ha nem rendeződik a helyzet.

A személyes jogi tanácsadás mellett már az online módszer is elérhető

A megfelelő jogi háttér biztosításához általában az emberek elmennek egy ügyvédhez, egy személyes találkozóra. Azonban ma már erre nem feltétlenül van szükség. A kölcsönszerződés, a jelzálogszerződés és a fizetési felszólítás is intézhető gyorsan, könnyen és persze költséghatékonyan, már online is. A KRS Ügyvédi Iroda eKRS követeléskezelés platformja pontosan ezt a lehetőséget kínálja.

A kedvező ár mellett a szolgáltatáson keresztül egy olyan megbízható jogi szolgáltatás vehető igénybe, amely megfelel a legfrissebb jogi szabályozásnak és törvényeknek, így az ezen a felületen keresztül létrehozott dokumentumok valóban teljes értékűek és mindenben megfelelnek ahhoz, hogy akár bíróság által behajthatóak legyenek a bennük foglalt tartalmak. 

Az online forma lehetővé teszi, hogy a lehető leggyorsabban, felesleges utazás, illetve személyes érintkezés nélkül, egy gyors regisztrációt követően elindulhasson a folyamat. 

Attól sem kell tartani, hogy valami miatt meg kell szakítani a dolgot, hiszen később ugyanott folytatható. A rendszeren keresztül ráadásul az elkészült szerződések a későbbiekben tetszés szerint bármikor elérhetőek és letölthetőek vagy nyomtathatóak.

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...