Saját KB bal
Saját KB jobb

Alapozófestékkel a még tökéletesebb végeredményért

Te is szeretsz kézműveskedni, saját kezűleg létrehozni valamit, esetleg felújítani egy régi használati tárgyat? Biztos vagy benne, hogy ismersz már minden olyan technikát és eszközt, amely megkönnyíti számodra az alkotás folyamatát?

Ha a válaszod nem (és ez a valószínűbb, hisz újdonságok mindig vannak), akkor mindenképpen olvasd el mai cikkünket. 

Alapozás a folyamat első lépéseként

Egyes felületek esetén szükség van alapozásra az ideális eredmény érdekében. Ha egy lelkesen elvégzett munka végén nem azt látjuk viszont, amit elképzeltünk, az rendkívül bosszantó tud lenni. Éppen ezért érdemes az alapozófesték használatát is meggondolni. A La Pajarita univerzális alapozófesték például kiváló fedőképességével tökéletesen kitölti a kisebb hibákat. Fémfelületen alkalmazva rozsdagátló hatása van, emellett segít elérni az egységesebb végeredményt, bármilyen felületen. Ráadásul anyagtakarékosan festhetsz, a jellemzően erős festékszagok nélkül. Akár bent a lakásban is. 

Ha kezeletlen fát festenél

Könnyen előfordulhat, hogy olyan faanyaggal szeretnél dolgozni, amely előzőleg nem lett semmilyen anyaggal lekezelve. Azonban ezt érdemes korrigálni, ezáltal támogatva a munka során a takarékos festékhasználatot és a megfelelő alapot. A La Pajarita vízbázisú alapozólakk kifejezetten az ilyen és ehhez hasonló nedvszívó felületek kiegyensúlyozásához lett kifejlesztve. Azonban ha olyan, nem nedvszívó képességű anyagot festénél, mint például az üveg vagy a műanyag, arra az ultra matt lakk lesz a kedvenc társad.

Prémium minőség egyenesen Spanyolországból

Az ultra matt alapozólakkot hígítva és hígítás nélkül, ecsettel, hengerrel, illetve festékszóróval is használhatod, tehát a választás csakis rajtad áll és azon, hogy milyen hatást szeretnél elérni. Használatával a krétafestékhez hasonló csodás matt felületet kapunk, melyet csak imádni lehet, ráadásul… most figyelj! 

Nagyobb mértékű felületvédelmet érhetsz el általa, ami azt jelenti, hogy a felszín karcmentessé válik. Ha pedig igazán biztosra szeretnél menni, növeld a rétegek számát, főleg a rendszeresen használt vagy a kültéri bútoroknál. Rendkívül gyors száradása és könnyű használhatósága miatt az ultra matt alapozólakk (is) az alkotásaid nélkülözhetetlen kelléke lesz. 

Mielőtt pedig feltennéd a kérdést, hogy hol szerezhetőek be a La Pajarita termékek (nekünk ugyanis ez volt az első gondolatunk), már el is áruljuk neked. A Birdo Shopban “laknak” ezek a magas minőségű, spanyol festékek, melyen nemcsak kiváló ár-érték aránnyal rendelkeznek, de környezetbarátak is.

Még ha nem is vagy asztalos, könnyedén újíthatod fel a környezetedben lévő, már megunt vagy kopott bútoraidat, készíthetsz vadiúj dekorációkat. Éld át és élvezd a saját kezűleg készített ajándékokkal okozott örömet, miközben átjár az alkotás semmihez sem fogható érzése.

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...