Saját KB bal
Saját KB jobb

Bizonytalan módszerek helyett hatékony védelem szúnyogok, kullancsok, bolhák és társaik ellen

Bosszantó szúnyogok, veszélyes kullancsok, bolhák és egyebek? A nyár, sajnos, nem csak a felhőtlen móka és kacagás ideje. A nyári hónapokban a külső élősködők megkeseríthetik az életünket. Elsősorban a szúnyogok aktívak az évnek ebben az időszakában. A vérszívó kis rovarok fájdalmas, viszkető csípéseikkel kellemetlen érzést okozhatnak kutyáinknak. És ezzel megzavarhatják a nyári pihenés nyugalmát is. Szerencsére, létezik olyan készítmény, amely képes kényelmes és praktikus védelmet nyújtani a szúnyogok, kullancsok, bolhák és még más külső élősködők ellen is. A régóta ismert és kedvelt Advantix spot on rácsepegtető oldat pedig már a kisállatszaküzletekben is kapható!

Ha a természetben kirándulunk, vagy a vízparton töltjük az időt kedvencünkkel, nem kell a bizonytalan módszerekre támaszkodni. Érdemes olyan terméket választani, amely bizonyítottan képes távol tartani a külső élősködőket. Az Advantix spot on rácsepegtető oldat például ilyen. A készítmény ráadásul nem csak a szúnyogok, de a kullancsok, a bolhák, a lepkeszúnyogok, a szuronyos istállólegyek és a szőrtetvek ellen is képes hatékony védelmet nyújtani. Az Advantix spot on rácsepegtető oldattal több legyet üthetünk egy csapásra.

Az Advantix spot on rácsepegtető oldat használata rendkívül egyszerű. Az állat szőrét széthúzva a bőrre kell cseppenteni a praktikus pipettás adagolóban található folyadékot. Az alkalmazás módja pontosan és részletesen megtalálható a termék csomagolásában található használati utasításban. Hatalmas előnye az Advantix spot on rácsepegtető oldatnak, hogy egyszeri alkalmazással akár 4 hétig tartó védelmet nyújt bolhák, kullancsok (R. sanguineus, I.ricinus), szúnyogok (C.pipiens) és szuronyos istállólegyek (Stomoxys calcitrans) ellen.

A rácsepegtető oldatokkal kapcsolatban gyakran felmerül, hogy elveszítik-e a hatásukat, ha a kutya vizes lesz. Az Advantix spot on rácsepegtető oldat esetében emiatt nem kell aggódni. Hatékony marad akkor is, ha a kutya szőre benedvesedik. Akkor is biztonságban tudhatjuk kedvencünket, ha elkap minket egy frissítő nyári zápor, a szúnyogok, kullancsok, bolhák, és más külső élősködők ellen.


Támogatott tartalom (X).
PM-HU-24-0129
A részletes javallatért, illetve a pontos alkalmazásért olvassa el a készítményhez mellékelt használati utasítást! Advantix: https://atiportal.nebih.gov.hu/docs/1909/hasznut.pdf
Az adatok megfelelnek a termék tulajdonságainak összefoglalójában (SPC) leírtaknak.
Az Advantix, az Elanco és az átlós sáv védjegyek, melyek az Elanco vagy leányvállalatainak birtokában vannak. © 2024 Elanco
Kép: Photo by Michał Robak: https://www.pexels.com/photo/a-happy-dog-wading-in-shallow-water-22743613/

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...