Saját KB bal
Saját KB jobb
Kutyaházak a természetben talált és felhasznált anyagokból

Kutyaházak a természetben talált és felhasznált anyagokból

Egy férfi a természetben lelt anyagokból készít kutyaházat. A Wilderness TV-n fedeztük fel az aranyos kutyaházat, amelyet egy lelkes állatvédő készít.

Most a szezonhoz illő, sütőtök ihlette lakhelyet rittyentett elárvult kiskutyáknak, és a lenyűgöző folyamatot videóra vette. Nemcsak a kutyaházak miatt, de a háttérben hallható madárcsicsergés miatt is érdemes megnézni!

Közösségi oldalán nem sokat árul el magáról a férfi, aki hátsó kertjében kreatív kutyaházakat készít a természetben fellelhető anyagokból. Annyit tudunk róla, hogy lelkes állatvédő, és ötleteit, tehetségét szeretné megmutatni a világnak videói által. Lényeges infó továbbá, hogy videóiban árva, hontalan kiskutyák a főszereplők.

Kutyaházak a természetben talált és felhasznált anyagokból

Korábban többször készített már anyagból szuper házikókat, volt, amikor például homokvárat vagy kastélyt formázott egy faágakból és gallyakból álló vázra. Legújabb műve októberhez passzoló tematika szerint jött létre, mert nem más inspirálta, mint az idény népszerű növénye. Ránézésre a procedúra nem bonyolult, de az biztos, hogy kellő türelem nélkül nem érdemes belevágni.

Nézd meg, hogy készültek a kutyaházak!

Forrás: Youtube (Wilderness TV)
Képek: Youtube, Facebook (Wilderness TV)

 

Szerencsi Évi
(Kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...