Saját KB bal
Saját KB jobb
YouTube/Gaurav Sharma

Lufikat kötözött a kutyájára, majd kidobta az ablakon

Egy indiai youtuber videón rögzítette, ahogy lufikat kötöz a kutyájára majd repülni küldi az ablakból. A videó már nem elérhető.

Az indiai youtuber, Gaurav Sharma úgy próbálta meg fellendíteni a négymillió követővel rendelkező youtube csatornáját, hogy majdnem megölte saját kutyáját. A szerencsétlen állatra lufikat kötözött és kidobta az ablakon.

A videót nagyon hamar törölte is, hiszen azonnal elindult egy negatív kommentáradat. Azonban ennek ellenére is nagyon sokan látták a videót, akik szerint a kutya nagyjából két emeletet zuhant de szerencsére valaki elkapta mielőtt a földre zuhant volna. Sharma azonban nem úszta meg ennyivel, egy indiai állatvédő egyesület, a PFA feljelentetése nyomán letartóztatásba került.

Egy twitter bejegyzésben a videóból kifotózott képen látszik, ahogy a kutya a rengeteg rákötött lufival zuhan a mélybe. A fotón az is látszik, ahogy valaki már nyúl érte, valószínűleg ez az ember kapta el végül.

Megbánta tettét

A férfi végül bocsánatot kért a követőitől és hangsúlyozta, hogy mennyire szereti Dollar névre hallgat kutyáját, soha nem ártana neki. A repülős jelenetet is többször végiggondolta és biztosította, mielőtt leforgatta a filmet. A kutyáját gyermekeként szereti, a reptetés szerinte biztonságos volt, de a követőit arra kéri, nem csinálják utána. Reméljük, nem fogják.

Bohata Krisztina

(Kutyabarát.hu)

Forrás: BBC

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...